Anyós pajti? Reggelre megzakkant vagy mi? Rossz anya lennék mert tíz órakor nincs ebéd és szundítunk miközben megy a mese?
Ne foglalkozz már senkivel, aki beléd köt. Pláne, ha jogtalan. Anyósnak miért kell tudnia, hogy te is aludtál?! Mondtad volna neki, hogy éppen pakoltad a ruhákat a szekrénybe. Vagy, hogy épp elaltattad a gyerkőcöt és mivel a kezedben aludt el, nem tudtál azonnal ugrani, nem mellékesen fel is ébredt, pedig jó sokáig küzdöttél az altatásával...
Ja, és én megkérdeztem volna, hogy mit keres...
Felejtsd el, nem érdemes rajta mérgelődni. Hála égnek az én anyósom abszolúte nem ilyen, sőt!
12:13-as vagyok!
Egy hülye bunkó az anyósod!
Mi az, hogy Te nem alhatsz délig akár?
Azt a mindenségit!
Hejj!
Így jó lesz?
Mert így akkor azt mondom, amit hallani akarsz... :-D
Nem mondtam, hogy rossz anya vagy, csak, hogy ő elgondolta, hogy hazaviszi neked a pénztárcád - mivel írtad, hogy nincs más dolga - de nem jutott be hozzátok (bocsánat, hogy azt írtam, hogy a fia házába), ezért aztán felcsesződött az agya, pláne, hogy bevallottad, hogy aludtál.
Ahogy írtam is, szerintem nálunk nemhogy anyósom, de a saját édesanyám agya is felcsesződne.
Csak gondoltam nézd más szemszögből is.
Én nem bíráltalak azért, hogy aludtál.
De őt sem bíráltam azért, mert beszólt.
Mondjuk jó, beszólnia nem kellett volna.
Én anyósom nem szólt volna be... a hátam mögött mondaná fűnek-fának, hogy délelőtt 10-kor még ágyban talált... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!