Mi volt nálatok ma az ebéd?
Figyelt kérdés
Avagy mit főzzek holnap amit 20 hónapos kisfiammal eszünk?:)2011. okt. 29. 14:28
1/9 anonim válasza:
Nálunk rakott kel volt.19 hónapos kislányom is azt kap.
2/9 anonim válasza:
meggyszósz(igazából a meggylevesünkből vettem ki, csak összetörtem, így sűrűbb lett)főtt krumpli, csirkemell.
Nagyon szereti fiam, 1 éves:)
3/9 anonim válasza:
Borsó leves és paradicsomos hús gombóc.
4/9 anonim válasza:
25 hónapos a fiam. Nálunk ma gyümölcsleves volt (először evett, de nagyon ízlett neki, pedig nem leveses), és pulykacomb sütve rizzsel.
5/9 anonim válasza:
Lucskos káposzta, rizses hús.
3 éves a kisfiam és 1 éves korától azt eszi amit mi.
6/9 anonim válasza:
Töltött paprika :) főtt krumplival. 4 éves fiam 2 éves lányom jót falatozott belőle :) Holnap szalonnás túrós tészta lesz.
7/9 anonim válasza:
Mirelit pizza :S
Ma suliban voltam, tegnap ugyan annyit szerettem volna főzni, hogy jusson mára is, de nagyon benéztem a mennyiséget. A férjemnek meg eddig terjed a konyhaművészete. :)
18 hónapos a kisfiam
9/9 anonim válasza:
Szóval...
Csak lestem, hogy nyomatja befelé a lányom. :-D
19 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!