Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig ültettétek bele a...

Meddig ültettétek bele a gyereket a bevásárlókocsiba?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 14:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
El nem tudom képzelni hogy eshet ki fejjel előre. A 2,5 éves lányomnak olyan passzentos az ülés, hogy alig bírom kivenni. A kicsit pedig be szoktam övezni. Ahova mi járunk, ott van biztonsági öv az üléshez.
2012. dec. 30. 15:54
 12/22 A kérdező kommentje:

Nekem sem jutott még soha az eszembe hogy kieshetne,el is csodálkoztam az első válaszolón!:)

Nemsoká 3éves lesz a kislányom és éppen hogy még belefér,de sokszor nagyon jól jön mert "egy élmény" vele vásárolni.

2012. dec. 30. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:
14%
Az en gyerekem esett mar ki a babakocsibol, pedig be volt kotve. Nem felem volt forditva az ules es siman kitornazta magat a biztonsagi ov alol es fejjel esett a jardara. 1 eves lehetett. Ha majd valamelyikotok igy jar, akkor nem jut eszebe nem hasznalni a biztonsagi ovet, vagy bevasarlokocsiba tenni a gyereket. Az etetoszekben sem szoktatok bekotni? Elso voltam.
2012. dec. 30. 17:05
 14/22 A kérdező kommentje:

A bevásárlókocsiba pont arra van kitalálva az ülés hogy abba tegyük a gyereket! Nem tudom hogy tud belőle kiesni mikor velem szemben ül ahogy tolom. Bevásárolni meg úgy szoktam hogy mindig mellettem van és a félszemem állandóan rajta van,na de mindegy......

A babakocsiba,meg az etetőszékbe mindig be volt kötve(már egyiket sem használja).

Ettől függetlenül esett már eleget,nem lehetetlenség mindentől megóvni!

2012. dec. 30. 17:15
 15/22 A kérdező kommentje:
szóval NEM nélkül lehetetlenség!!!
2012. dec. 30. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
4%

Feljelenti és be is perelné a Tescót az a család, amelynek nyolc hónapos gyereke még tavaly szenvedett súlyos balesetet az áruházlánc budaörsi hipermarketében, miután a bevásárlókocsi felborult a benne ülő gyerekkel, írja a pénteki Magyar Nemzet. A cikk szerint a kocsi hibás volt, mégsem vonták ki a forgalomból.

A nyolc hónapos gyerek koponya- és kulcscsonttörést szenvedett, amikor a bevásárlókocsi - a gyerekülésben ülő kisfiúval együtt - az oldalára dőlt. A gyerek édesanyja a Magyar Nemzetnek arról beszélt, az okozhatta a balesetet, hogy vásárlás közben kiesett a bevásárlókocsi jobb első kereke. A kocsi a pénztárnál borult fel, amikor kipakolták belőle a vásárolt árukat, és már nem volt ami ellensúlyozza a hiányzó kereket.

A szülők kárigényükkel megkeresték a Tescót, de mivel a cég ezt nem tartotta megalapozottnak, a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséghez fordultak, és várhatóan büntetőfeljelentést is tesznek az ügyben, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyzettés miatt, ismeretlen tettes ellen. A Tesco a szülőkre próbálta hárítani a felelősséget, mondván egy nyolc hónapos gyerek még nem ülhet a bevásárlókocsiban.

A Tesco a folyamatban lévő egyeztetések miatt nem kívánta kommentálni a történteteket, olvasható a Magyar Nemzetben.

2012. dec. 30. 17:21
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez tök jó ,amit belinkeltél cikk, csak nem arról szól,amiről eddig beszélgettünk. Mi a garancia rá akkor, hogy a hinta nem szakad le, a csúszda nem törik el, a homok nem megy a szemébe, a polcot nem rántja magára, és még sorolhatnám.
2012. dec. 30. 17:40
 18/22 anonim ***** válasza:

"Bevásárlókocsi. A fiam kiszaltózott belőle. pedig rendesen ült benne, de egyik pillanatról a másikra felállt és kiugrott. Szerencsére ügyesen megforgattuk a levegőben, így pelusra érkezett és apja keze is tompított. "

Innen: [link]

2012. dec. 30. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
3 éves koráig tettem bele. Ekkor már elérte azt a 15kg-os súlyt, ami határként rá van írva, meg amúgy sem bírtam már olyan magasra felemelni, tartani amíg beledugja a lábát. De egyébként addig nagyon sokszor ült ilyen kocsikban, de soha meg sem próbált benne felállni vagy kihajolni, én teljesen biztonságosnak tartottam.
2012. dec. 30. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a súlyhatárig fogom beleültetni. Gondolom nem véletlenül találták ki a 15kg-t. Ha meg előbb megtanul normálisan közlekedni mellettünk, akkor sétálhat velünk.
2012. dec. 31. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!