Nem bosszantó, hogy sok szülő beleállítja cipőstül a gyereket a bevásárlókocsiba? Mi meg oda az ételeket rakjuk.
Előfordul olyan szerencsétlen szülő,aki nem tudja hova tenni 2db egykorú gyerekét,és máshogy nem tudja megoldani az együléses bevásárlókocsiban való utaztatást.Elnézést kérek mindenkitől emiatt.
Én a kocsiban becsomagolt ételeket szoktam szállítani,de lehet,h csak nem találkoztam még csomagolás nélkülivel.
Én mindig beültetem a helyecskébe. :)
Engem is zavar, de persze, ha 2 baba van akkor érthető, de sokszor csak egy van és nem a helyén ül, hanem dűlöng a kocsiban. Én őket féltem nem a becsomagolt lisztemet.
Tudomásom szerint az étel minden esetben be van csomagolva, azt meg nem esszük meg ugye...a péksüteményt, kenyeret, gyümölcsöt zöldséget is zacskóba tesszük...
Én meg attól kaptam idegrohamot, amikor a fiam benne ült a kocsi részben de még csak 1 éves volt és akkor még nem járt, nem állt,(mert ott elvolt az ülésből meg ki akart dőlni folyton)..és enni lehetett volna a cipője talpáról , és beszóltak egyszer kétszer hogy miért teszem bele a gyereket...
Hát nyilván mióta megy, már nem teszem oda, de a sok okos ember gondolta majd jól megmondja a tutit..
hat szamomra semmi bosszanto nincs ebben, bocsi:)
oszinten szolva barkivel elofordulhat h a gyereke nincs nyugton epp akkor epp ott,de vasarolni kell ES sajnos nincs kire bizni akkor.. ha azzal elvan h a kocsiban gyalogol am tegye.. volt szerencsem mar latni hogy taroljak az eteleket... na az sokkal jobban zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!