Meddig ültettétek bele a gyereket a bevásárlókocsiba?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 14:28
2/22 anonim válasza:
Ovis, és még most is sokszor beleül.
1.-megkérdezhetem miért nem?
3/22 anonim válasza:
Mert nem biztonságos. Simán kiesik belőle fejjel előre....
4/22 anonim válasza:
A lányom 4 éves, de még szokott bent ülni. Szerintem ha figyelsz rá, akkor nincs esélye kiesni.
5/22 anonim válasza:
Nade hogy figyelsz rá? Le akarsz venni valamit a polcról, akkor kénytelen vagy nem a gyerekre, hanem a polcra figyelni.... Amíg pici volt, addig hordozostol tettem a bevasarlokocsiba, amikor nagyobb lett a baba kocsiban ült en meg kosaraztam, amikor mar járni tudott o tolta a gyerek bevasarlokocsit.
6/22 anonim válasza:
Kiesik belőle fejjel lefelé? Jézusom, kicsit túlreagálod..:D
LOL
Szerintem egy székbe se ültesd bele, mert kiesik belőle, jajj, az ilyen agyonféltett gyerekekből lesznek a nagy papucs tutyimutyi emberek..:)
7/22 anonim válasza:
Bocsáss meg utolsó, de egy szék es egy bevasarlokocsi között van különbség. De ennyi erővel a babakocsival is felesleges békén a gyereket, nem?
9/22 anonim válasza:
Igen, az a különbség, hogy egy bevásárlókocsiban feszesebben ül..Babakocsiban bekötni? Hát én sosem kötöttem be eddig (7 és fél hós) nem értem minek kellene?? nem úgy megyek vele mint egy félőrült..
10/22 anonim válasza:
3 éves lesz és beleül még mindig. Szerintem esélye sincs kiesni, mert be lehet kötni. Nálunk még nem volt ebből gond. Bár eszembe sem jutott, hogy kieshetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!