Mikortól ültettétek a bevásárlókocsiba a babátokat?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:51
1/10 anonim válasza:
6 hónaposan már megült, attól kezdve így vásárolunk. Addig kín szenvedés volt, mert a hordozót nem lehetett rátenni a kocsira, a kenguruban pedig leszakadtak a vállaim, mire végeztem.
2/10 anonim válasza:
Mikor megtanult ülni, 10-11 hónaposan.
4/10 anonim válasza:
Amikor már stabilan ült kb.7 hónap körül.
5/10 anonim válasza:
Még nem ültettem, mert nem voltunk mostanában, de simán beleültetettem volna már egy hónapja a most 8 hónapos kilányomat, mert atóta stabilan ül.
6/10 anonim válasza:
mikor már stabilan ült, addig semmiképp.
7/10 anonim válasza:
6 hónaposan stabilan ült,de 7 hónaposan ültettem be.
8/10 anonim válasza:
Amikor már tudott ülni a kisfiam, beleraktam. De mivel még nem tudta kontrolálni a kibillenéseit, olyan bevásárlókocsi huzatot raktam a kocsiba, aminek van biztonsági öve. Mert nem kell ahhoz otthagyni a kocsiban, hogy egy pillanat alatt kieshessen. És ha egy picit is megingott, nem ütötte meg magát, mert a puha huzat védte.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Hol lehet beszerezni a bevásárlóhuzatot?
2010. márc. 29. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!