Hány hónaposan ültettétek babátokat bicikliülésbe? Melyik a jobb az elölre felszerelhető vagy a hátsó, mik a tapasztalatok?
Inkább hátsót vegyél. Nekem van mindkettő, mivel két gyerekem van. De az elsővel nagyon megszenvedünk télen, míg az overálban belecuccolom szegénykémet. Másrészt a szél, huzat is sokkal jobban éri, hátul védve van! Sokkalta jobb hátul ülni, neked is jobb, kényelmesebb közlekedni, ha elöl nem ütközik akadályba a lábad! Pl első ülésnél tökig le kell engedned az ülésedet, mert csak ugy tudsz megállni, hogy leteszed a lábad, ha nem ér le, balesetveszélyes. Itt nincs szó lábáttételről, mint egyébként..Ugyhogy ha egy gyereked van, hátsó!!!!Másrészt a hátsót sokkal tovább tudod használni, az elsőt azért kinövi, vagy ha husisabb a baba kényelmetlen lesz.
Gyerek szempontjából végülis mindegy, ő tökéletesen megszokja az elsőt is. Pl az enyém ha jövünk haza az oviból, szeretném hátra tenni, hogy ne érje az arcát a hideg szemből de nem fogadja el..kisajátitotta magának az első ülést.
Attól meg ne tartsd hogy nem látod őt! Semmi rosszat nem csinálnak hátul. Lekötöd a szíjjal, lábait is le lehet, tökéletesen elvan biztonságban! Nem fog ugrálni, ficánkolni, csak nézelődnek.
Elől viszont minden gyerek imádja a kormányt rángatni!Ami nem túl kényelmes :)
Remélem tudtam segíteni. Ha még fogadsz jó tanácsot: teleszkóposat vegyél, mert akkor nem pattog bukkanóknál a feneke, és jó magas legyen a háttámlája, hogy sokáig ne lógjon ki belőle a buksija!
Mi is most állunk bicikliülésvétel előtt. Szerintem is jobb, ha hátul ül a gyermek. Megmondom őszintén, bennem fel sem merült, hogy előre ültessem.
Én még a márkán gondolkozom, hogy melyik a legjobb, kelbiztonságosabb. Valamint azon, hoyg ha nincs sárvédő a biciklin, fel lehet-e szerelni az ülés vázára.
Kedves első válaszoló, nagyon köszönöm a jó tanácsokat én is, valóban jó ötlet a teleszkópos és magas háttámlájú tipus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!