Szerintetek melyik babakocsi jobb, melyiket érdemes megvásárolni? Tapasztalatok?
Nem vagyok képben ezzel a témával kapcsolatban. Esetleg javasolhattok is olyat ami szerintetek megfelelő lehet.
Köszönöm előre is. :)
Nekem a második jobban tetszik a színe miatt de félek, hogy egy pici gyerek mellett minden kosz meglátszódik majd rajta. Azzal, hogy 3 kereke van nincs bajom, de mivel fix, ezért nehezebb lenne vele közlekedni. Illetve a második babakocsi nehezebbnek is tűnik.
Az első talán praktikusabb, de úgy őszintén, nem ez álmaim babakocsija... :))
Köszönöm a válaszokat még jöhetnek tapasztalatok ezzel kapcsolatban. :)
Ezt nem is figyeltem annyira, jó, hogy mondod. Köszi!
Komolyan egyszer hülyét fogok kapni, olyan nehéz eldönteni, hogy melyik lenne jó.
A hordozókban csak 3 pontos öv van. Ez nem gyerekülés!
Egyébként én is az 1. kocsit venném!
Hordozó mindenképpen kellene? Milyen terepen szeretnéd használni és mennyit szánsz rá?
Nekem is három kerekű van, egy Coletto Austin, egyáltalán nem instabil, fújható kerekei vannak, nem akad el sem hóban, sem az útpadkán. Ja, ha három kerekűt választasz, akkor inkább olyat ajánlok, aminek az első kereke fixálható és bolygósítható is. Egy ilyesmihez mit szólnál?
Szerintem ez elég jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!