Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan az anyai...

Volt már olyan az anyai pályafutásod alatt, hogy anyósod vagy anyukád azt mondta neked, hogy: JÓ ANYA VAGY!?

Figyelt kérdés

Minden hátsó szándék nélkül jelentette ki. Független attól, hogy milyen a kapcsolatotok!

Szimplán azért mondta, mert így is gondolja és meg van veled "elégedve"!

2012. dec. 18. 20:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Igen, mindketten mondták. :)

Anyukám konkrétan azt mondta valaki másnak, hogy nagyon jól bánok a kislányommal, mindig szép, tiszta, kiegyensúlyozott. És, hogy nem gondolta volna.. :D Mondjuk Én sem!

Anyósommal pedig jó a kapcsolatunk, meg van velem elégedve!

2012. dec. 18. 23:56
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Három gyerekem van. Anyósommal kezdetben nem volt rózsás a kapcsolat, mikor még csak egy gyermekünk volt, nem jött. Aztán a másodiknál és harmadiknál már rendszeresen, és minden alkalommal mondja: "Le a kalappal, nem lehet könnyű!"

Anyunak rendszeresen vannak ilyen megnyilvánulásai, és szerintem őszintén gondolja ő is.

Ezen kívül a nagynéném és az unokatesóm is közli, ha találkozunk: szerintük nálam jobb anyát nem ismernek.

Én nem érzem így magamról egyáltalán, szoktam is nekik mondani, hogy több türelemre lenne szükségem. Ők ezt nem így látják:)

2012. dec. 19. 10:22
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sem él már anyukám, meg ő nem is volt a szavak embere, de voltak megjegyzései, amelyek ezt jelentették.

Anyósom mondta már párszor, pl. ha mesélem neki a gyerekek okosságait, meg szokta jegyezni, hogy "nem is csoda, amennyit foglalkozol velük". :))

2012. dec. 19. 10:40
 24/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem, még egyikük sem mondta. Mondjuk anyósom soha nem is fogja mondani szerintem. Anyukám meg nem a szavak ambere, meg nem is egy érzelmes típus.
2012. dec. 19. 13:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim mondják folyton, hogy én vagyok a nagybetűs ANYA!

Igyekszik az ember, de azért tökéletes Anyuka nincs, max a gyermeke szemében, ami a legfontosabb!

2012. dec. 19. 14:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, anya már nem él, pedig Ő biztos mondaná:-) Anyósom meg inkább leharapná a nyelvét minthogy kimondja:-) De nem is kell! Nincs szükségem rá! A gyermekem a legnagyobb visszaigazolás arra, hogy igen, jól csinálom, és azt hiszem nem kell ennél több.
2012. dec. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!