Volt már olyan az anyai pályafutásod alatt, hogy anyósod vagy anyukád azt mondta neked, hogy: JÓ ANYA VAGY!?
Minden hátsó szándék nélkül jelentette ki. Független attól, hogy milyen a kapcsolatotok!
Szimplán azért mondta, mert így is gondolja és meg van veled "elégedve"!
Igen, mindketten mondták. :)
Anyukám konkrétan azt mondta valaki másnak, hogy nagyon jól bánok a kislányommal, mindig szép, tiszta, kiegyensúlyozott. És, hogy nem gondolta volna.. :D Mondjuk Én sem!
Anyósommal pedig jó a kapcsolatunk, meg van velem elégedve!
Három gyerekem van. Anyósommal kezdetben nem volt rózsás a kapcsolat, mikor még csak egy gyermekünk volt, nem jött. Aztán a másodiknál és harmadiknál már rendszeresen, és minden alkalommal mondja: "Le a kalappal, nem lehet könnyű!"
Anyunak rendszeresen vannak ilyen megnyilvánulásai, és szerintem őszintén gondolja ő is.
Ezen kívül a nagynéném és az unokatesóm is közli, ha találkozunk: szerintük nálam jobb anyát nem ismernek.
Én nem érzem így magamról egyáltalán, szoktam is nekik mondani, hogy több türelemre lenne szükségem. Ők ezt nem így látják:)
Nekem sem él már anyukám, meg ő nem is volt a szavak embere, de voltak megjegyzései, amelyek ezt jelentették.
Anyósom mondta már párszor, pl. ha mesélem neki a gyerekek okosságait, meg szokta jegyezni, hogy "nem is csoda, amennyit foglalkozol velük". :))
Nekem a szüleim mondják folyton, hogy én vagyok a nagybetűs ANYA!
Igyekszik az ember, de azért tökéletes Anyuka nincs, max a gyermeke szemében, ami a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!