Volt már olyan az anyai pályafutásod alatt, hogy anyósod vagy anyukád azt mondta neked, hogy: JÓ ANYA VAGY!?
Minden hátsó szándék nélkül jelentette ki. Független attól, hogy milyen a kapcsolatotok!
Szimplán azért mondta, mert így is gondolja és meg van veled "elégedve"!
Anyukám sajnos nem él már.
Anyósom viszont többször mondta már, és nagyon jól esik.
Nem,még nem mondta egyik sem.Gondolom azért,mert ez alapvető:P
Egyébként,konkrét probléma nincsen,anyós néha túl lő a célon,de azért normális.Anyukámhoz meg volt időm hozzászokni:D
Másfél éves a kislányom és igen, anyukám és anyósom is mondta.
Miért kérded? Neked nem mondják?
17 hónapos a lányunk. Nem egy sétagalopp, de sok gyerekhez képest egy igazi kisangyal.
A napokban anyukám is burkoltan közölte, hogy jól csinálok mindent és ma anyósom is "letámadott", hogy szerinte nagyon jól nevelem a lányunkat. Ahhoz képest, hogy én magamról azt mondom, hogy nem és, hogy szürnyű vagyok néha.
A türelem hosszútávon nem az erényem, de ezen már sokat változtattam. Sosem fajult el a dolog bántalmazásig, mielőtt valaki félre értené.
Inkább csak kiabáltam egyett és forrongtam magamban.
Bár ez sem jobb..
Szóval, csk azért írtam ki a kérdést, mert nekem ez kissé meglepő volt így a héten.
Pár perce felhívott anyukám, hogy akkor végül mi lesz a 2. gyerek gondolattal? És, hogy ő csak érdeklődik, mert mostanság sokat emlegetjük a férjemmel.
Persze, emlegetjük .. szeretnénk is, de én nem vagyok magamban 100%-ig biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!