Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan az anyai...

Volt már olyan az anyai pályafutásod alatt, hogy anyósod vagy anyukád azt mondta neked, hogy: JÓ ANYA VAGY!?

Figyelt kérdés

Minden hátsó szándék nélkül jelentette ki. Független attól, hogy milyen a kapcsolatotok!

Szimplán azért mondta, mert így is gondolja és meg van veled "elégedve"!

2012. dec. 18. 20:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
Na ilyet még nem kaptam a 10 hónap alatt. :( De azért jól esne!
2012. dec. 18. 20:35
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Anyukám sajnos nem él már.

Anyósom viszont többször mondta már, és nagyon jól esik.

2012. dec. 18. 20:37
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem:(
2012. dec. 18. 20:37
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Anyukám már nem él. Anyósomtól még nem hallottam ilyet. :) jó ez a kérdés
2012. dec. 18. 20:38
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem,még nem mondta egyik sem.Gondolom azért,mert ez alapvető:P

Egyébként,konkrét probléma nincsen,anyós néha túl lő a célon,de azért normális.Anyukámhoz meg volt időm hozzászokni:D

2012. dec. 18. 20:38
 6/26 anonim ***** válasza:
89%

Másfél éves a kislányom és igen, anyukám és anyósom is mondta.

Miért kérded? Neked nem mondják?

2012. dec. 18. 20:41
 7/26 anonim ***** válasza:
84%
Igen mondták mindketten,jól is esett,1,5 éves a fiam
2012. dec. 18. 20:43
 8/26 A kérdező kommentje:

17 hónapos a lányunk. Nem egy sétagalopp, de sok gyerekhez képest egy igazi kisangyal.

A napokban anyukám is burkoltan közölte, hogy jól csinálok mindent és ma anyósom is "letámadott", hogy szerinte nagyon jól nevelem a lányunkat. Ahhoz képest, hogy én magamról azt mondom, hogy nem és, hogy szürnyű vagyok néha.

A türelem hosszútávon nem az erényem, de ezen már sokat változtattam. Sosem fajult el a dolog bántalmazásig, mielőtt valaki félre értené.

Inkább csak kiabáltam egyett és forrongtam magamban.

Bár ez sem jobb..

Szóval, csk azért írtam ki a kérdést, mert nekem ez kissé meglepő volt így a héten.

Pár perce felhívott anyukám, hogy akkor végül mi lesz a 2. gyerek gondolattal? És, hogy ő csak érdeklődik, mert mostanság sokat emlegetjük a férjemmel.

Persze, emlegetjük .. szeretnénk is, de én nem vagyok magamban 100%-ig biztos.

2012. dec. 18. 20:44
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem mondták még, pedig 4 éves múlt a fiam, 10 hónapos a kislányom. Én nem érzem magam rossz anyának, és ez a fontos szerintem. Egyébként imádom anyukámat, anyósomat meg elviselem. :)
2012. dec. 18. 20:46
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
kérdező előtt lévő válaszoló vagyok,hát én sem vagyok a türelem mintapéldány az biztos,és szoktam azt gondolni,hogy szörnyű vagyok,de anyukámtól nagy bók,mivel óvónő nagyon ért a gyerekekhez,és azt mondta rendkívül kiegyensúlyozott,ügyes kisfiú,látszik,hogy sokat foglalkozunk vele,persze Ő is,de meg dícsért minket.hogy jól csináljuk,pedig Ő olyan,hogy néha 10évesként kezel minket,amikor beteg a fiunk de szerencsére amint jobban van akkor eltűnik róla a nagy aggódás
2012. dec. 18. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!