Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Anyukád és apukád pokolra...

"Anyukád és apukád pokolra fog jutni" - ezt mondta az óvónő 4 éves lányomnak (? )

Figyelt kérdés

Beszéltem vele, a szemebe is ezt mondta és hogy ő nem fog hazudni a gyereknek a kedvünkért! Azért, mert nem vagyunk házasok.

Van értelme beszélni a vezetővel vagy váltsunk óvodát?

2012. jún. 11. 11:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Uramisten, nem normális biztos valami szekta tagja, ki kéne rugatni az ilyet...én beszélnék a vezetővel mindenképpen!! Aztán meg ovit váltanék!
2012. jún. 11. 11:29
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
huh...ez durva....mindenképpen beszélj a vezetővel.
2012. jún. 11. 11:30
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
amúgy milyen vallású az óvónő?
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

Egyházi óvoda, vagy az óvónő ennyire bigottul vallásos?

Végülis teljesen mindegy, egy 4 éves kislányban nem szabad félelmet kelteni... Szerintem mindenképp beszélj a vezetővel illetve annak a felettesével... Ne hagyd annyiban, ez nagyon durva!

5/33 anonim ***** válasza:
93%

Hát... Én vallásos vagyok, református suliban tanít édesanyám, és még nem voltunk házasok, amikor a gyermekünk született, de egy igen vallásos légkörben sem hallottunk soha ilyet, sőt, nem is lettem ilyen módon nevelve...

Erre nem mentség az, hogy valaki vallásos, ráadásul ha az, akkor nyilván tudja, hogy ilyet nem mondhat.

Beszélj a vezetővel mindenképp, de én az oviváltáson is elgondolkoznék. Hihetetlen, komolyan...

2012. jún. 11. 11:33
 6/33 anonim ***** válasza:
82%
Én tuti,hogy beszélnék a vezetővel,na és persze keresnék másik óvodát a gyereknek!!!!
2012. jún. 11. 11:34
 7/33 anonim ***** válasza:
93%
Ezt nem tűrném el az óvónőtől. Elmennék azonnal egy másik óvódába a gyerekkel együtt. Az óvónő meg jusson oda, ahová akar. Érdekes, hogy az ilyen vallási fanatikus idiótákat nem lehet feljelenteni becsületsértésért, pedig bőségesen kimerítik ezt a fogalmat!
2012. jún. 11. 11:35
 8/33 anonim ***** válasza:
92%
Ha egyházi óvoda, akkor nincs kivel beszélni. Ha nem az, akkor igenis van. Mindenkinek meg van a maga hite, de kikérném magamnak, hogy ráerőltetik a 4 éves gyerekemre, kérés nélkül (Amúgy vallásos vagyok, de ezt akkor sem tartom korrekt dolognak, hisz mindenkinek saját szíve joga eldönteni, miben hisz és miben nem, ez így nem megoldás.) Kérném a vezetőt, hogy az óvónő kérjen bocsánatot a gyerektől (nehogy mély nyomot hagyjon benne, lássa, hogy nem volt igaza), és kivenném a gyerekem. Ez elképesztő!
2012. jún. 11. 11:38
 9/33 anonim ***** válasza:
93%

Azért ilyet ne mondjunk, hogy ha egyházi óvoda, akkor nincs kivel beszélni.

Egyházi óvodában SEM mondhat ilyet senki.

2012. jún. 11. 11:39
 10/33 anonim ***** válasza:
92%

ha még egyházi ovi is, akkor sem normális, amit mondott.

én beszélnék az óvónővel még1x, aztán a vezetővel is.

2012. jún. 11. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!