Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Anyukád és apukád pokolra...

"Anyukád és apukád pokolra fog jutni" - ezt mondta az óvónő 4 éves lányomnak (? )

Figyelt kérdés

Beszéltem vele, a szemebe is ezt mondta és hogy ő nem fog hazudni a gyereknek a kedvünkért! Azért, mert nem vagyunk házasok.

Van értelme beszélni a vezetővel vagy váltsunk óvodát?

2012. jún. 11. 11:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%
Ezen nem fogok vitatkozni. Én voltam már hitetlen éppen ezért értem az ellen érveket. Azt is tudom, hogy a hitetlen ember soha nem fogja elfogadni az igazságot. Igazad van ha innen nézem jogos a lepontozás. Ugyanis keresztények meglehetősen kevesen vagyunk. Én keresztény szemmel közelítettem meg ezt a kérdést, mint minden mást is. Ettől még leírtam, hogy az óvónő hibázott. Isten dönti majd el, hogy ki üdvözül.
2012. jún. 12. 07:40
 32/33 anonim ***** válasza:
65%
Kedves utolsó, én nem pontoztalak le, mert elfogadom az álláspontodat, de ettől még nem értek veled egyet. És nem azért, mert hitetlen vagyok, csupán azért, mert nem keresztény vagyok. Megértem viszont, hogy amit leírtál, pontosabban ahogy leírtad, az sok embernek szúrja a szemét, hiszen nem véleményt közöltél, hanem tényeket állítasz, márpedig egy ilyen kérdésben tényekről beszélni elég fura. Szerintem nem lehet azt kijelenteni, hogy egyetlen vallás tanításai fednék az igazságot, mert mindenkinek a saját hite a meghatározó.
2012. jún. 12. 08:58
 33/33 anonim ***** válasza:
Mivel a "pokol" többnyire keresztény vallásokban fordul elő és a kérdés is ilyen témakörű, ezért adtam ennek megfelelő választ. Azt nem várom, hogy az én tényeimet más is annak kezelje.
2012. jún. 12. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!