Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Anyukád és apukád pokolra...

"Anyukád és apukád pokolra fog jutni" - ezt mondta az óvónő 4 éves lányomnak (? )

Figyelt kérdés

Beszéltem vele, a szemebe is ezt mondta és hogy ő nem fog hazudni a gyereknek a kedvünkért! Azért, mert nem vagyunk házasok.

Van értelme beszélni a vezetővel vagy váltsunk óvodát?

2012. jún. 11. 11:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
ez nagyon durva.én tuti panaszt tennék és óvodát váltanék.
2012. jún. 11. 14:21
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

Padlót fogtam, amikor ezt olvastam. Azért érdekelne melyik óvoda volt ez.

Különben ismerős a szitu, nekem szintén vallásos kolléganőm hasonló okokból küldözgetett e-mail-eket a terhességem alatt, hogy én mennyire bűnös vagyok stb. (Azért hozzáteszem, hogy a hölgyike már erősen benne járt a korban, és se kutyája se macskája nem volt, pedig állítólag minden álma az volt, hogy egy nap anya lehessen.) De egy gyereknek mondani ilyet, az mindennél durvább!

2012. jún. 11. 14:22
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
Kedves előző, azt hiszem ilyenekre mondta nemrég Bécs érseke, hogy sokan vannak kívül, akik azt hiszik magukról, hogy belül vannak... hihetetlen kárt tudnak okozni az egyházaknak a vallási tanítások félreértelmezett, erőszakos nyomatásával, mások zaklatásával.
2012. jún. 11. 14:40
 24/33 A kérdező kommentje:

Kis falu, pár száz lakos így nem írnék nevet.

Köszönöm a válaszokat. Akkor nem túloztam el, hogy ovit kéne váltani.

Már volt egy botránya, nem emlékszem a részletekre de az volt a lényeg hogy az anyuka visszament dolgozni ami annak a jele, hogy nem szereti a gyereket, ami persze közölt is a gyerekkel...

Rákérdeztem hogy melyik egyház híve de azt mondta, magánügy.

Köszönöm még egyszer a válaszokat, további szép napot :-)

2012. jún. 11. 14:44
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem egyházi ovi.

Rajtunk kívül mindenki házas, itthon kaptunk is beszólásokat mikor terhes lettem de minden csoda 3 napig tart.

A szituáció: meghalt a háziorvos, róla beszélgettek hogy jó ember volt, segített másoknak és ezért Istennel van a menyben. Erre mondta a lányom hogy akkor mi is oda jutunk, mert szoktunk segíteni az időseknek a ház körüli munkákban. Mire ezt válaszolta az óvónő.

2012. jún. 11. 14:53
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen "pedagógust" el kellene tiltani a foglalkozása gyakorlásától egy életre!
2012. jún. 11. 15:08
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

a vezetőségnek is szóljatok mindenképpen!

Ki tudja, miket mond még a gyerekeknek, amiket ők nem mondanak el otthon.

Az óvónőnek kéne távoznia, nem nektek ovit váltani szerintem.

2012. jún. 11. 16:27
 28/33 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem. Mindkét válaszomban ugyanaz van. Őszintének kell lenni a gyerekekkel. Ám egyszer sem írtam, hogy az óvónő helyesen járt el. Már leírtam azt is, hogy miért. Szépen le lett eaz egyik válasz pontozva. Nem bánt csak nem értem. Mi az ami nem tetszett. Az őszinteségem, vagy hogy istenhez csak Jézuson keresztül lehet eljutni? Pedig ez így van. Lehet bárki bármennyire is jó ember meg segítőkész, ha nem tér meg akkor nem üdvözül. Persze egy gyerekkel ezt nem így kell közölni.
2012. jún. 11. 17:08
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
#28, talán mert nem mindenki ezt tartja a valóságnak.
2012. jún. 11. 17:17
 30/33 anonim ***** válasza:
87%

"Az őszinteségem, vagy hogy istenhez csak Jézuson keresztül lehet eljutni? Pedig ez így van. Lehet bárki bármennyire is jó ember meg segítőkész, ha nem tér meg akkor nem üdvözül." - helyesbítsünk, ez max a TE HITED szerint van így, tehát, még ha egy felnőttel közlöd, akkor is illik hozzátenni a "véleményem szerint" jelzést, egy 4 éves gyerek meg ezzel - mármint a többféle véleménnyel - nemigen tud mit kezdeni.

Viszont keresztény/keresztyén teológusok nagyon jól elvitatkozgatnak ezen a kérdésen, és ma már az többük véleménye, hogy bárki üdvözülhet a saját hitén keresztül, mittudomén például egy Gandhi vagy egy Dalai Láma sincs kirekesztve pusztán azért, mert nem a kereszténységet vallja.

2012. jún. 11. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!