Mi volt a legdurvább testi "fegyelmezés" amit anyukád alkalmazott rajtad?
szájba vert...az esett a legrosszabbul...ilyent sosem szabadna tenni...(megjegyzem nem azért kaptam mert nagyon pofátlan voltam, hanem mert neki nem tetszett amit mondtam...)
2o_l
Vettem neki ajándékba egy fapapucsot (nagyon régen volt már ez), azt vágta hozzám. Duplán esett rosszul. A papucs is eltört, szóval még az is tönkre ment.
De ki lehet az, aki napok óta ilyeneket kérdez? Vajon egy ember? És mi történhetett veled? Megírod?
Vietnámi papuccsal kaptam, aztán játszott szíj és néha eltört rajtam 1-2 fakanalat :( Pedig állítólag én voltam a kedvence. Nem érzem, hogy rossz gyerek lettem volna, vagy kezelhetetlen stb. Én nem haragszom rá, nem lettem lelki beteg, ő viszont sokáig depressziós volt, amit nem kezeltetett. 2004-ben sajnos meghalt, de még egy-két verést bevállalnék, ha élhetne.... :( :(
Még ezek ellenére is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!