Alkalmazott mar valaki au pairt? Tapasztalatok, velemenyek?
Kulfoldon elek, a ferjem nem magyar. 2 kisfiunk van, 3 evesek, s most megint ikreket varok nyarra.
Aggodok, hogy nem fogom birni az iramot, a ferjem sokat dolgozik, s joparszor el kell utaznia (bar miota szulok vagyunk, ezt igyekszik elkerulni), a nagyszulok pedig mar csak korlatozottan terhelhetok. Meg nekem is sok rohangalni a gyerekek utan, mikor ketten ketfele szaladnak, nemhogy nekik. Raadasul ha meglesz az ujabb ket baba, sokkal nehezebb lesz. Felreertes ne essek, nagyon orulok nekik, de realisan latom a helyzetet, kell valaki, aki segit. Pl. ha el kell ugranom par percre a postara, ne kelljen negy kisgyereket feloltoztetnem, kocsiba beapplikalnom, figyelni rajuk, stb. Remelem ertitek. Szoval arra gondoltam, esetleg magunkhoz veszunk egy au pairt. Ha igy teszunk, mindenkepp magyart szeretnek, mert a gyerekek csak tolem, illetve 1-2 helyi magyar ismeros csaladtol hallanak magyar szot.
Van mar valakinek tapasztalata ezen a teren, esetleg barmi hasznos jotanacs?
Koszi elore is, es bocsi az esetleges hibakert, de siettem.
Biztos nem lesz egyszerű, de az öröm mindenért kárpótol majd, amit a gyerekek adnak.
Szólj, hogy hol hírdeted az állást én szívesen jelentkeznék majd :O)
Kitartást és jó babavárást!
Bocsánat, hogy a kérdésedre is válaszoljak, mikor a játszóházban dolgoztam volt egy anyuka, neki 3 kicsije volt és a 4.-et várta, sajnos a legnagyobb lány beteg is volt.
Ő sokáig egyedül csinálta, viszont mikor a negyedik bébit várta, felvett egy baby-sittert és nevetve mondta, hogy már sokkal előbb kellett volna, hiszen jobban a bébire tudna koncentrálni.
Szerintem mindenképp segítség lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!