A mai "anyukák" miért ilyen nagyon aggodóak mindenen ami a kisbabájukkal megtörténhet?
Szerintem teljesen jogos a kérdésed.Sok anyuka túl aggódja a dolgot,túl parázza és tényleg vannak ilyenek hogy érheti-e hideg víz,úszhat-e tóba? nem baj-e ha 2 kanállal több banánt kapott először,mint a könyvbe van írva?
Bizonyos határig, érthető hogy a szülő aggódik,de nem vezet jóra a túlféltés és a túlaggódás. A Másik mikor a beteg gyerekről vagy sérült gyerekről itt kérdeznek,a helyett,hogy orvoshoz vinnék.Vagy amikor itt kérdezik meg hogy megengedjék-e a gyereknek valamit.pl megengedjem-e hogy 13 éves lányom a barátjával aludjon stb. Igazából a szülőnek kéne eldönteni.Mert megértem ha megkérdezik kinek mi a tapasztalata meg mit gondolnak valamiről,de szerintem itt egyre durvább kérdések vannak.Ami nagyon közkedvelt egy ismeretlen elítélése kibeszélése pl koszos babakocsi alapján.
Sok kérdést megválaszolja a józan ész vagy az orvos,sok kérdés meg szerintem unaloműző nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!