Menstruáció alatt megtörténhet a teherbeesés?
Fogamzásgátló gyógyszert szedek, viszont múlthónapban ismét előjött a hüvelygomba, így az orvos tanácsára tíz napon keresztül KLION-D 100 hüvelytablettát alkalmaztam, mely pont a gyógyszerrel azonos napon fogyott el. Erre, a hatodik éjszakán (menstruációm második napján), együtt voltunk a párommal, és elszakadt az óvszer, azonban nem ment el bennem. Viszont erre az estére, majd két hétre (jelenleg egy hete) elkezdett fájni a mellem, és sűrű krémes folyásom van.
Augusztus elején, pedig egy kihagyott szem után eseményutáni tablettát (ESCAPELLE) kellett alkalmaznom, ezzel felfüggesztve a fogamzásgátlót, melyet újból 5 nappal később kezdtem el, mikor is gyötrelmes módon megjött a menstruációm az eseményutánitól. Lehetek terhes, vagy teljesen bekevertem a hormonjaimat? 21/L
Ne haragudjatok a kuszaságért, előre is köszönöm válaszaitokat!
úristen... ez tényleg kusza...
ennyi hormontól szerintem tuti, hogy nem vagy terhes...
sőt, egy darabig talán még ha akarnád, se sikerülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!