Unokahúgom szőrteleníteni akar és engem kérdez. Mit mondjak neki?
Sziasztok!
Pár napja eljött velem úszni és meglátta a zuhanyzóban, hogy teljesen le vagyok mindenütt szőrtelenítve. Azt mondta, ő is nagyon szeretné szőrteleníteni magát, segítsek neki benne, mert otthon ilyeneket nem mer mondani.
11 és fél éves, de korához képest testileg fejlett. Van már menstruál, van kis cicije, szőrös a karja, a lába szára, a puncija és őt ez zavarja.
Egyedül borotválni tudná egyedül, de attól mindenképpen meg akarom kímélni, mert csak a baj van vele. Én egyébként gyantáztatok. Legszívesebben oda elvinném, de nagynénémmel tényleg nehéz eset, mert még nagyon a régi világban él.
Ha van valami ötlet, szívesen fogadom
Azért az érdekes, hogy többen írjátok, hogy a gyanta korai, inkább szőrtelenítő krém. Tudjátok ti, hogy mi van egy szőrtelenítő krémben?? Azt inkább senki ne kenje magára nemhogy egy 11 éves.
Egyébként egy láb/hónalj gyanta szerintem is elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!