Katey23 kérdése:
A párom nem akar babát?!
Figyelt kérdés
Anikó vagyok és a barátnőm reg.-jéről kérdezek.. 22 éves vagyok , a párom 26 éves! Ma volt egy spontán vetélésem... ( 6hetesen) A baba be sikerült, meg szakítással védekeztünk.. El mondtam a vetélést és sajnálta annak ellenére hogy nem akart babát, és fel vetettem hogy próbálkozzunk, és ő nem szeretne babát, nem szeretne vele próbálkozni... hogy beszéljek vele mit mondjak? könyörgöm segítsetek... nagyon el veszettnek érzem magam :'(2012. okt. 24. 17:28
1/7 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy ő még korainak érzi. Fiatalok vagytok még, később is lehet babátok!
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem akar babát a párod, vagy csak most nem? Ha nem akar babát, akkor nem igazán tudsz sajnos mit csinálni.
3/7 A kérdező kommentje:
4 ik éve vagyunk együtt és ebből már két éve együtt élünk! A körülmények adottak... sőt... ház kocsi hitelmentes élet.. nagyon jó munkahely... ő még most nem akar... de én nagyon vágyok rá, nagyon fáj a lelkem hogy el ment a babócink :( annyira tanácstalan vagyok kérlek segitsetek :(
2012. okt. 24. 19:34
4/7 anonim válasza:
2. vagyok.
Nagyon sajnálom a babát:-(.
Próbálj meg leülni vele és mondd el neki, mit érzel. Kérd meg, hogy ő is mondja el, hogy mikor szeretne babát és most még miért nem akar.
Ne keseredj el!
5/7 anonim válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy beszéljétek meg, hogy ő mikor szeretne babát. Így neked is könnyebb lesz. Azt semmiképp ne csináld, hogy becsúszik majd még egy direkt, mert ezzel lehet, hogy az ellenkezőjét érnéd el. Esetleg nyissatok egy megtakarítási számlát ahová a kicsinek tudtok gyűjtögetni, így a te lelked is jobban érezheti magát :)
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval már mondtam neki hogy nagyon szeretnél próbálkozni, de ő ki jelentette hogy nem akar még és kész (26 éves) fiatalnak érzi magát, majd két három év múlva akar... addig nem :( ez a baby valóban nem direkt véletlen volt hanem valóban véletlen, hogy egyikőnk sem számolt rá :( és mióta tudtam hogy terhes vagyok, meg amióta el ment azóta görcsösen ragaszkodom hozzá hogy legyen.. ma voltam dokinál mert nagyon sokat szédelgek, és tegnap este ez úgy összejött hogy el estem és el tört a bal csuklóm :( ma azt mondta az orvos hogy idegi kimerülés és nagyon komolyan vegyem pihenjek beszéljek a párommal mert nagyon sok rosszhoz vezethet :( nem tudom mit tegyek... nagyon el vagyok kenődve :(
2012. okt. 25. 14:46
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg későn írok már, de azért leírom.Két évvel ezelőtt véletlenül nekünk is becsúszott a baba, és sajnos el is ment 6 hetesen:( Életemben nem viselt még meg soha semmi, mint az akkor...Pánikbeteg lettem egyik pillanatról a másikra, szóval képzelheted. A páromnak akkor az még túl korai volt, azt mondta, hogy halasszuk el a babaprojektet egy kis időre...Két fájdalmasan hosszú év telt el azóta...Türelmesen vártam, minden hónapban reménykedtem, hogy talán majd most...,de nem. Neki még MOST is túl korai...42éves...Azt hittem, hogy idővel majd enyhül a gyermek iránti vágyam, de nem. Éppen ellenkezőleg. Eljutottam arra a pontra, amikor döntenem kell: ő vagy a baba valaki mással. Az utóbbi felé húz a szívem. Remélem, hogy Nálatok jobban alakul/alakultak a dolgok, és a párod nagyon hamar boldog apuciként büszkélkedik majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!