Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig lehet sexelni terhesen,...

Baboca85 kérdése:

Meddig lehet sexelni terhesen, én a terhesség elején vagyok 1.5 honapos és a párom nem akar igy sexelni mert fél hogy elmegy a baba?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amígy jólesik addig szabad szexelni. Nem lesz semmi baja a babának.

Boldog babavárást!

2012. júl. 19. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor már most is lehet sexelni nyugodtan?mert volt már rá pl h szeretünkvolna babát és sex után rozsaszines vér jött :( és azt hittük h eleemnt de utánna meg is jött!
2012. júl. 19. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi még szülés előtt 1 héttel is aktívak voltunk,nagyon kívántam/kívántuk.Kicsit körülményesebb,de kivitelezhető :). Ameddig jól esik és élvezed,bármeddig lehet.Kivéve,ha az orvos el nem tilt tőle. :(
2012. júl. 19. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ameddig jólesik és az orvos nem tilt tőle, vagy a szülésznőt nem zavarja :D
2012. júl. 19. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a 12 hétig el voltam tiltva tőle, előző vetélés és méhszájműtét miatt. Utána megvizsgált a doki és annyit mondott,hogy együtt lehetünk de csak finoman és ne olyan sűrűn. Ez eddig 4-szer voltunk együtt,de nem volt az igazi,mert mi soha nem voltunk ilyen szeretkezős fajta :) Most én is iszonyatosan kívánom, (bár félek is) de a párom nem akarja ,mert már mocorog a baba és nem akar neki rosszat meg fél ,hogy mit érez ,gondolhat közbe a kisfiunk. Most a doki 2 hetente nézi a méhszájamat majd, így nem félnék annyira...de ha a párom kibírja férfi létére akkor nekem is ki kell!28 hkm
2012. júl. 20. 01:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Addig lehet szeretkezni,amíg a doki nem tilt el,illetve ha a szeretkezés fájdalmas a számodra,vagy utána görcsölsz,vérzel,vagy csak pecsételsz,akkor szex-tilalom!!

Nekem volt már korábban vetélésem,bár a doki nem tiltott el,de utána a 12. hétig nem voltunk együtt,utána viszont majdnem minden nap,egészen az utolsó napokig! :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 20. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!