Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Parom nem akar gyereket! Mi...

Parom nem akar gyereket! Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
A napokban kiderult hogy parom nem akar gyereket, neki mar van 1 kis lanya, engem nagyon szeret velem akarja leelni eletet, de kozos gyereket nem akar... Mi tevo legyek? EN 37 eves leszek, o meg 4o, nekem mar nincs tul sok idom ezen gondolkodni... idaig anyagi gondok miatt nem tudtuk bevallani, de most ez mar nem akadaly!
2010. nov. 29. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

És mit mond, miért nem? Amúgy anyagi okok miatt (na meg kicsit a karrier miatt is... ) mi is 36 és 40 évesen lettünk szülők.

Tudd meg az okát, mert addig nem tudtok továbblépni

2010. nov. 29. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Eddig nem is volt szó közös gyerekről? Vagy volt, csak most visszakozott?

Mióta vagytok együtt?

Nehéz lehet neked, és teljes mértékben megértelek. Nem mondhatom, hogy hagyd el a párodat, mert valószínűleg azért vagy vele, mert szereted. Viszont maradj akkor gyerek nélkül? Egy életre fájni fog.

Sehogy nem tudsz a lelkére hatni?

Az is más dolog, ha eddig tervben volt a baba, csak most hirtelen meggondolta magát, mert ez nagyon tisztességtelen a másik részérő. Ebben az esetben..., nem is tudom, talán ha rólam lenne szó, elég becsapottnak érezném magam ahhoz, hogy továbblépjek ebből a kapcsolatból.

2010. nov. 29. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem őszintén mondd el neki, hogy érzel. Ne csak a korodra hivatkozz, tárd fel az érzéseidet, és hallgasd meg őt is miért nem akar. Lehet, hogy megváltozik a véleménye, de sajnos senkit sem lehet ilyesmire kényszeríteni. Persze trükkök vannak, de ezek alapjaiban ingathatnak meg egy szilárd kapcsolatot is. Adj neki egy kis időt a beszélgetés után, és ha akkor sem változik a véleménye, akkor dönts szíved szerint.
2010. nov. 29. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Te nem kényszerítheted arra, hogy már pedig legyen még egy gyerek akarata ellenére, de az sem fair, hogy ő arra venne rá téged, hogy gyermektelenül, az anyaság érzése nélkül éld le az életedet...

Ezt meg kell beszélni, és ha minden kötél szakad, egyikőtök erre, másikótok arra. Én biztosan nem maradtam volna párom mellett, ha nem akart volna gyereket.

2010. nov. 29. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én se maradtam volna a párom mellett. És szerintem az nagyon nem tisztességes, hogy idáig anyagiakra hivatkozva halogatta a dolgot, és most derül ki, hogy nem is akar... 37 évesen szerintem már nincs mire várnod. nem tudom mióta vagytok együtt, de én leülnék megbeszélni, hogyan tovább akkor. Ha komolyan gondolja, akkor még talán időben leszel, hogy találj egy olyan párt, aki szeret annyira, hogy gyereket is tervezzen veled, és ha más nem, akkor orvosi segédlettel még 40-hez közel vagy túl is össze jöhet a vágyott baba.

Ha lemondasz róla bánni fogod egy életre, és úgy megkeseríti az életedet, hogy attól fog tönkremenni a kapcsolatotok. Láttam ilyet a baráti körben sajnos.

2010. nov. 29. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:

A parommal 3 eve vagyunk egyutt, mindig is szo volt a gyerek kerdesrol, de sosem vettuk komolyan, majd egyszer stb.. de most parom belegondolt es rajott neki nem kell kozos gyerek, es ettol teljesen a felismerestol meg is van ilyedve, ot is nagyon megviseli a dolog, de ugy erzi hogy neki nem kell gyerek!

Mar ezerszer atbeszeltuk a dolgot, de nem tudunk elvalni egymastol, egyszeruen nem tudom elhagyni!

2010. nov. 30. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem depis a párod véletlenül? És így mondta, hogy nem kell "közös" gyerek? Mert ez így elég sértő lehetett ezt hallanod. De én a depire tippelek inkább (jövőtől való félelem, hogy fogjátok felnevelni, bizonytalan m.hely, hitel, stb?) De ezt le kell küzdeni. :) Mindig kialakulnak a dolgok. Ha most az 5. gyerekről lenne szó, akkor persze más lenne, de hát az első KÖZÖS-ről. Legalább egy kellene azért. :)
2010. nov. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!