Gyereket szeretnenk, december vegere terhes kellene legyek, mert vettunk fol szocpolt. Viszont van egy problemam, hogy vizsgaznom kell febr elejen es eleg stresszes vagyok. Ha teherbe esek artok a babanak a stresszel?
még mindig könnyebb megoldanod ezt, mintha vissza kellene fizetned a szocpolt.
szerintem itt nincs is kérdés.
Húúú nektek adtak szoc.pol-t és még nem is estél teherbe????
Nekem akkor adták meg mikor már megszületett a gyermekem.Hmmm.Még valami,most vettétek fel? Hát nincs berekesztve a szoc.pol????Én úgy tudtam,hogy most zárolták,nem vehetik fel a gyerekesek mostanában.De érdekes,vagy én vagyok hülye hozzá....
Elnézést kérek hogy nem a kérdésre válaszoltam:)
Nekem mindkét terhességemnél stressz ért rajtam kívül álló okokból (tragédia, betegség) de semmit nem veszek észre a gyerekeken, úgyhogy nem hiszem, hogy árt.
Viszont szerintem kezdjetek el már próbálkozni, mi van, ha az első hónapban nem sikerül? Nem lesz gond, hogy nem születik meg szeptemberben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!