Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnenk, december...

Gyereket szeretnenk, december vegere terhes kellene legyek, mert vettunk fol szocpolt. Viszont van egy problemam, hogy vizsgaznom kell febr elejen es eleg stresszes vagyok. Ha teherbe esek artok a babanak a stresszel?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A rendszeres stressz árt a babának. De mutass nekem vkit aki soha életében nem stresszel. Ha vizsgázol ha nem, az életben mindig vannak stresszes helyzetek. De ha egyébként nyugodt természetű vagy, nem hiszem hogy nagy baj lenne.
2009. nov. 10. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
A babának nem ártasz, a terhességnek magának azonban nem tesz jót.
2009. nov. 10. 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:

még mindig könnyebb megoldanod ezt, mintha vissza kellene fizetned a szocpolt.

szerintem itt nincs is kérdés.

2009. nov. 10. 10:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Húúú nektek adtak szoc.pol-t és még nem is estél teherbe????

Nekem akkor adták meg mikor már megszületett a gyermekem.Hmmm.Még valami,most vettétek fel? Hát nincs berekesztve a szoc.pol????Én úgy tudtam,hogy most zárolták,nem vehetik fel a gyerekesek mostanában.De érdekes,vagy én vagyok hülye hozzá....

Elnézést kérek hogy nem a kérdésre válaszoltam:)

2009. nov. 10. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Van megelőlegezett szocpol is, ekkor 8 éven belül kell vállalni két gyereket. Nem most vették fel, mert most nincs szocpol...
2009. nov. 10. 10:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Egy gyerekre vettunk fol szocpolt kb 3 eve es jovo szeptemberre kell megszullessen.Azert huztuk mostanaig,mert elegge megterhelt az eletem,tanulnom, dolgoznom kell.Februarra vege lenne ennek,de addigra terhes is kell legyek. Tartok tole, hogy rosszul is leszek,ideges is.
2009. nov. 10. 10:29
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy ilyen hamar valaszoltatok.Sajnos stresszes termeszetu vagyok,ezert felek kicsit.
2009. nov. 10. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét terhességemnél stressz ért rajtam kívül álló okokból (tragédia, betegség) de semmit nem veszek észre a gyerekeken, úgyhogy nem hiszem, hogy árt.

Viszont szerintem kezdjetek el már próbálkozni, mi van, ha az első hónapban nem sikerül? Nem lesz gond, hogy nem születik meg szeptemberben?

2009. nov. 10. 11:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez azért nem semmi, hogy így kihúztátok az időt! Miből gondolod, hogy 1 hónap alatt teherbeesel? 25-30% az esély minden hónapban,ha minden ok egészségügyileg, az azért elég kevés...én 10 hónapja nem esek teherbe. Sok sikert, talán te szerencsésebb leszel. :)
2009. nov. 10. 11:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Mi is probalkozunk 3 honapja.Termeszetesen nembiztos sikerulni fog a kivant idore,meg kellene szuletnie szeptemberig.
2009. nov. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!