Gyereket szeretnenk, december vegere terhes kellene legyek, mert vettunk fol szocpolt. Viszont van egy problemam, hogy vizsgaznom kell febr elejen es eleg stresszes vagyok. Ha teherbe esek artok a babanak a stresszel?
Szia! Először is nyugodj meg!
1. Nem baj, ha nem szülsz meg a határidőre, ha már terhes vagy, mikor lejár a határidő, akkor meghosszabbítják!
2. Majdnem minden kismama átél stresszes időszakokat, és többnyire semmi baja nem lesz se neki, sem a picinek! Én épp, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok, és másnap életem legnehezebb szigorlatára mentem, amitől mindenki rettegett, hát még én, aki már kétszer megbuktam ezen a szigorlaton, és útáltam ezt a tantárgyat is (német irodalom). Hát, maximális volt a stressz, mégsem lett baj, sőt, még a szigorlat is sikerült! Rá két hétre államvizsgáztam. A szituáció hasonló volt, de ezt is megúsztam, és 4-esre államvizsgáztam. Közben a férjem munkájával kapcsolatban is komoly stresszen mentünk keresztül. De a terhesség úgy van kitalálva, hogy ezek ne ártsanak neki! Azóta már 5 éves a kislányom, nem lettek lelki problémái sem :-) és azóta még kettő gyerek született. Úgyhogy nyugi és sok sikert a babaproject-hez!
Nagyon aranyos vagy es koszi a biztato szavakat.Azt viszont nemtudtam,hogy kilehet tolni a hataridot,Mert ha ez igy van akkor talan minden rendben lenni.
Megegyszer koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!