Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnenk, december...

Gyereket szeretnenk, december vegere terhes kellene legyek, mert vettunk fol szocpolt. Viszont van egy problemam, hogy vizsgaznom kell febr elejen es eleg stresszes vagyok. Ha teherbe esek artok a babanak a stresszel?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Először is nyugodj meg!

1. Nem baj, ha nem szülsz meg a határidőre, ha már terhes vagy, mikor lejár a határidő, akkor meghosszabbítják!

2. Majdnem minden kismama átél stresszes időszakokat, és többnyire semmi baja nem lesz se neki, sem a picinek! Én épp, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok, és másnap életem legnehezebb szigorlatára mentem, amitől mindenki rettegett, hát még én, aki már kétszer megbuktam ezen a szigorlaton, és útáltam ezt a tantárgyat is (német irodalom). Hát, maximális volt a stressz, mégsem lett baj, sőt, még a szigorlat is sikerült! Rá két hétre államvizsgáztam. A szituáció hasonló volt, de ezt is megúsztam, és 4-esre államvizsgáztam. Közben a férjem munkájával kapcsolatban is komoly stresszen mentünk keresztül. De a terhesség úgy van kitalálva, hogy ezek ne ártsanak neki! Azóta már 5 éves a kislányom, nem lettek lelki problémái sem :-) és azóta még kettő gyerek született. Úgyhogy nyugi és sok sikert a babaproject-hez!

2009. nov. 10. 12:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy es koszi a biztato szavakat.Azt viszont nemtudtam,hogy kilehet tolni a hataridot,Mert ha ez igy van akkor talan minden rendben lenni.

Megegyszer koszi

2009. nov. 10. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
A tesóméknál így volt, mert ők is lecsúsztak a határidőről. De azért járj utána, hogy biztos így van-e még! Sok sikert!
2009. nov. 10. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!