Miért mindig a férfi a gonosz? Miért kell rá erőltetni azt amit nem akar?
Gyanítom te férfi vagy!
Nagyon érdekes a kommented, elgondolkodtatott. A férjemmel együtt vagyunk, együtt neveljük a fiunkat, tehát a saját bőrömön nem érzem az általad leírtakat. De a környezetünkben vannak hasonló esetek.
Valójában soha nem jutott eszembe a férfi szemszögéből megvizsgálni a dolgokat.
Köszönöm
Nem mindig a férfi a gonosz, de statisztikailag azért gyakrabban lépnek le Ők, mint a nők. A férjem szülei elváltak, anyósom nevelte a gyerekeket, de apósom jobb apa, mint amilyen anya az anyósom. Tudnék mesélni, mindenki elengedheti a fantáziáját. Az unokához is szinte csak apósom jár.
A konkrét esetre csak azt tudom mondani, hogy fogigátló ide, vagy oda, ha valaki nem akar így járni, óvszert kell húzni.
1. Egyik fogamzásgátló sem véd 100%-osan. Ha nagyon nem akar gyereket a pasi, ne bízza a véletlenre.
2. Nem kéne minden nőt így illetni. Én például a terhességem eleje óta egyedülálló vagyok. Tudtam, hogy így lesz, nem így akartam megfogni a pasit. Nem követelek semmit. Sem pénzt, sem semmi mást. Vállaltam, hogy egyedül is felnevelem a kisfiamat. Nem is keres bennünket, nem is bánom, nem is pocskondiázok senkit.
Elég gerinctelen dolog, amiről te írsz, de sajnos-nem sajnos a nő dönt, hogy abortálja-e a gyermekét, vagy felneveli-e. Ilyen emberek mindig is lesznek, bármit csinálsz. Legközelebb nem bízza a véletlenre a dolgot és a férfi is húz gumit, nem a nőre hárítja az egész felelősséget, akit néhány hónapja ismer.
Nem mondom, hogy nincs igazad, de ellentmondásba keveredtél, már az elején.
1. "Miért kell rá erőltetni azt amit nem akar?" - "A nő elvileg szed fogamzásgátlót, a férfi persze nem húz gumit, mert ha már védve vannak miért?"
A pasit rá kellett erőltetni a szexre? Vagy erőszakkal tépte le róla a nő a gumit? Ha nem, akkor bizony nincs ráerőltetve, már minimális biológiai ismeretekkel i tisztában kell lennie azzal, hogy ha nem védekezik akkor jöhet a gyerek. Az, hogy a másik mit mond, csak egy dolog, ha nm akar gyereket, védekezzen Ő.
A csajtól nagy szemétség, ha nem szedte a gyógyszert, de azt mondta, hogy szedi, de a pasi attól még egy barom, hogy nem védekezett - miért is kell ekkora bizalmat szavazni, egy pár hónapja ismert embernek? Megmondom: kényelemből. Mivel kényelemből nem húzott a tökére gumit, így most nzzen szembe azzal, hogy apa lesz, és legközelebb ne bízzon másban, ha nem akar gyereket, védekezzen ő maga. Tudod miért? Mert még a védekezés mellett is összejöhet a terhesség, nemhogy anélkül.
Tekintettel arra, hogy minden hülyeségnek megvan a büntetése, az ő büntetése elég durva,de meg is érdemli. Legközelebb majd gondolkodik.
A nőnek meg szíve joga azt mondani, hogy megtartja. A gyereknevelésben ő vállalja mindenképpen az oroszlánrészt, neki változik meg minden 100%-ban. Apára meg nem a nőnek van szüksége, hanem a gyereknek. Ő semmiről nem tehet, arról pláne, hogy az apukája hülye volt hozzá, hogy védekezzen...
Ha normális a pasi, akkor lehet tök jó apa. De mindenért a nőt hibáztatni elég durva szerintem.
Hiszen igaz, hogy szarrágó volt, mert hazudott a védekezésről (ez maximálisan elítélendő, és igazi szemét dolog!) de a pasi meg elhitte, vagyis nm kevésbé idióta. Mint már írtam: legközelebb majd gumit húz, és nem bízik meg ilyen vakon senkiben - pláne nem egy ilyen súlyú dologban, és pláne nem egy pár hónapos szexkapcsolatnak.
Teljesen igazad van.
Csúnya dolog megfogni egy férfit egy gyerekkel, főleg hogy a gyerkőc issza meg a levét.
Egy nő sokkal érzelmesebb és ha terhes lesz és szeretné a babát úgy gondolja hogy a másik fél is.Nehéz egy nőnek átesni egy abortuszon és talán azért is gondolkodik inkább a baba megtartásán.Egy férfi (nem megsérteni szeretnélek)könnyen mondja hogy mennyj vetesd el és holnap már nem is emlékszünk rá!!!!!Nem ő fogja még évek múlva is sajnálni a dolgot.
Másrészről ha nem megy egy kapcolat és alkalmi a dolog, nem fer megtartani a babát és olyan életvitelbe sodorni amit nem akar.Jó tanulópénz ez arra hogy te is védekezz.Nagyon rossz hogy a gyerekanyu és apu között ingázik, arról nem beszélve hogy nem egy esetben a gyereket apa ellen hangolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!