Miért mindig a férfi a gonosz? Miért kell rá erőltetni azt amit nem akar?
Én megértelek téged is, hidd el. De te férfi vagy. Te könnyen mondod azt, hogy na, irány az abortusz, kapartasd ki magadból azt a kis semmiséget, lehet majd még gyereked mástól. (Nem mondom, hogy ilyen szavakat használsz, de egy terhes nőnek, aki szeretné a gyereket, így jön le).
Ha ennyire nem akarod a gyereket, akkor ne menj aláírni az apaságit. Mondj le a gyerekről, költözz el és ne is nézz felé. Durván hangzik, de tudsz jobbat? Nem akarsz apa lenni, nyilván semmiben nem akarsz részt venni.
Ha pedig az anya annyira szereti már most a gyereket, elvállalja egyedül is. (Igen, nem a legjobb megoldás, de hát mit lehet tenni, ha ő szeretné felnevelni?)
Ha pedig ezt nem engedi a lelkiismereted akkor, még az is lehet, hogy megszereted a gyerekedet. Nem kell a nővel foglalkoznod, ha nem akarsz.
Ja, elnézést, számomra nem volt egyértelmű, hogy már tárgytalan a dolog.
A véleményedet pedig megértem, csak gondoltam felvázolom, hogy mik a lehetőségek, ha a nő mindenképp megtartja a gyereket.
És végül, hogy alakultak a dolgok? Megszeretted a gyereket? Tartod vele a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!