Miért mindig a férfi a gonosz? Miért kell rá erőltetni azt amit nem akar?
Hát én csak saját tapasztalatból tudok véleményt alkotni. 2év együttélés után vállaltunk gyereket az ex párommal. A terhességem alatt már jöttek a gondok (nem jött velem vizsgálatra, pedig megtehette volna). Így utólag lehet, hogy felfújtam a dolgot. Aztán a szülés után ami mellesleg apás volt, minden akkora fordulatot vett. Nem akart dolgozni, egész nap a gép előtt ült, nem cserélt a gyereknek pelenkát, nem segített semmit. A fiammal éjszakázni kellett, napi 3-4 órát tudtam aludni. A család egyik barátja jött át esténként munka után segíteni, ( ő a mostani férjem) hogy én le tudjak fürdeni és valamennyi dolgot meg tudjak csinálni és utolérjem magam. Aztán amikor a kisfiunk 5 hós lett, fogta magát és lelépett. Azóta is könyörögnöm kell a gyerektartásért és még így se mindíg sikerül kicsikarni pénzt tőle. Mellesleg nem látogatja a fiát egyáltalán, de azért csinált magának másik gyereket. A fiam nem is ismeri a vér szerinti apját, mert nem látogatja őt, én meg nem tudom finanszírozni azt, hogy elvigyem hozzá. Különben is ha érdekli, tudja hol találja. Most augusztusba volt az esküvőnk a másik párommal és már mindenórás vagyok a közös kisfiunkkal. Nincs megkülönböztetés a 2 gyerek közt, rajongásig imádják egymást a nagyobbikkal is.
Ezt csak azért írtam, mert pasiból is van ilyen is meg olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!