Miért mindig a férfi a gonosz? Miért kell rá erőltetni azt amit nem akar?
Számomra az a védekezés kategóriájába számít, ha a nő azt mondja, hogy védekezik. Nem felelőtlen szexnek. De mint írtam elfogadom ezt a részét, legközelebb már nem fordul elő, erre mérget lehet venni.
A ráerőltetést úgy értettem, hogy a fogantatás után a nőnek van lehetősége dönteni, a férfinak nincs. Nem EGYÜTT kellene eldönteni, hogy szülessen meg a gyerek. Az oroszlán része valóban a nőre hárul, de Ő DÖNTÖTT így. Senki nem mondta neki, hogy szüljön gyereket. Utána ne mártírkodjon. Ha meg az anya elköltözhet a gyerekkel az ország másik részébe, akkor mit kellene tenni az apának? Költözzön oda, hagyja ott a munkáját?
Azt meg nem írtam, hogy minden nő ilyen. De a férfiak sem törvényszerűen szemetek
Én (pedig nő vagyok 2 kicsi gyerekem van) ezen mindig elgondolkozok és nagyon úgy gondolom ahogy te. Annak ellenére hogy nő vagyok. Én is a környezetemben ezt tapasztalom (többek között ezen az oldalon is nem egyszer) hogy a pasi a szemét felelőtlen vagy a szemét dög aki abortuszra "küldi" szegény nőt aki persze nem tehet semmiről.
Sajnos ebben teljesen igaza van az előttem szólóknak hogy ha nem akarsz gyereket, igenis védekezz te! Ne bízd a másikra! Mert ha véletlen, ha szándékosan de így járhatsz :((
A nő szemszögéből pedig benne van a pakliban hogy egy pár hónapos kapcsolatból a pasi nem fog repesni az örömtől egy kisbabáért.
Ez is benne van a pakliban hogy ha megtartja akkor egyedül kell nevelje. Viselje akkor ennek is a következményét. értem én hogy a benne fejlődő kis életről nem tud már lemondani de akkor ne a pasi legyen a szemétláda.
Nagyon sajnálom ha te vagy ilyen helyzetben és a nőt sem értem, mert ezzel a mentalitással (amit a látogatás kérdéséről írsz) elrontja mindenkinek az életét, nem csak a tiédet hanem a kisgyerekét és a sajátját is! Nem értem miért jó állandóan utálkozva, gyűlölködve élni, szidva a másik embert...
Pár nappal ezelőtt volt itt egy olyan kérdés, hogy az apának milyen jogai vannak ha az anya nem akarja megtartani a babát, de az apa szeretné.
Minden válaszban azt írták, hogy az anyára senki nem kényszerítheti az anyaságot. Na akkor én is elgondolkoztam ezen.
De, az lenne a normális. De sajnos az, hogy nem így van, nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a másik oldal (az anya) olyan ember, aki nem szégyellte csőbe húzni a pasit, és hazudni neki a védekezésről (az más kérdés, hogy a pasi hülye volt, hogy nem húzott gumit).
Szerintem az olyan ember, aki ilyen sz@rházi módon akar pasit fogni, az nem fog értelmes felnőtt beszélgetést folytatni semmilyen témáról. Szegény gyerek:(
"A nő megtartja, ha törik, ha szakad. Mindegy mit akar a férfi. Ez hol igazságos mégis? Miért csak a nő dönthet? A férfi meg legyen apa, ha akar ha nem. Fizetni fizessen élete végéig."
Szia!
A nő elvileg védekezik ami nem 100%.
Azért a nő dönthet, mert 9 azaz kilenc hónapig Ő hordja a szíve alatt a babát.
Az ő teste persze szerintem közös döntés kell hogy legyen, de én nem erőltetném rá az APAságot egy férfira ha ő nem akarná akkor tényleg felnevelném egyedül a gyerekem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!