Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet valakit igazán jól kiismerni? Hogyan jöjjek rá, hogy egy adott férfi, aki a szép oldalát mutatja, közben egy gonosz, kihasználós típus?
A gonosznak görbe az orra, mint hókuszpóknak.
A kihasználó típus meg azt kérdezgeti, hogy mikor kapsz fizetést/zsebpénzt.
Én nem jöttem rá időben :( Szép szavak, normális viselkedés... Megkapott és meg is pattant. Hiába tepert 4 hónapot értem, akkor is lelépett.
Én csak annyit tanácsolnék, hallgass a megérzéseidre. Ne engedd, hogy ne lásd a fától az erdőt a rózsaszín köd miatt. Figyeld a lépéseit, viselkedését és még ha nem is hiszel abban, amit sejteni vélsz, mégis légy gyanakvó. Én már rájöttem, hogy ott csesztem el, hogy nem vettem figyelembe az árulkodó jeleket, holott hasonlót éltem át az előző kapcsolatomban is, de hát a szerelem vak, csak épp nagy pofára esés lett a vége.
Tarot kárty segítséfével:)
legalábbis én úgy szoktam
de csak akkor kezdj bele, ha hiszel is benne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!