Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi/fiú, aki nem nősülős típus?
Azoktól kérdezem--> Ha a barátnőd nagyon szeretne már férjhez menni és ha nagy nehezen is, de pl.meggyőzne arról, hogy elvedd feleségűl, akkor mit gondolsz, hogyan alakulna a későbbiekben a házasság?, mivel te nem akartál megnősülni, csak "ráderőltette"
Kort is írjatok!
ne hagyd magadra erőltetni, ha te nem akarsz nősülni ne tedd később majdnem biztos megbánod. Ha nem akarsz nősülni azt is jelentheti, hogy a mostani párod nem az igazi.
Hozzá teszem én boldog házasságban élek, de én el is akartam venni a feleségem. 40/F
Szia!
Az én párom nagyon jól tudja, hogy szeretnék férjhez menni (mint úgy általában a lányok:-D). Miután elkezdtünk járni egymással szó volt a gyűrűről. "Megbeszéltük" hogy Karácsonyra azt kapom. Aztán mondta, hogy most nincs rá keret úgyh ne számítsak rá. Végül azt kaptam, csak meglepetésként akarta a dolgot. :-D És szokta mondani, hogy "úgy elvesz mint a huzat". Pedig ő soha nem akart megnősülni. :-D De án megváltoztattam a véleményét. Szerencsére!
23/Nő
30 éves koromig nem tervezek megnősülni...de hát kitudja mit hoz a sors
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!