Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi/fiú, aki nem nősülős típus?
Azoktól kérdezem--> Ha a barátnőd nagyon szeretne már férjhez menni és ha nagy nehezen is, de pl.meggyőzne arról, hogy elvedd feleségűl, akkor mit gondolsz, hogyan alakulna a későbbiekben a házasság?, mivel te nem akartál megnősülni, csak "ráderőltette"
Kort is írjatok!
Nekem sincsen semmi kedvem nősülni.
Egyrészt nekem a monogám kapcsolat nagyon unalmas lenne,
másrészt részben biszexuális vagyok, viszont egy olyan kapcsolat nem lenne ellenemre ahol ilyen 6-8-an élnénk együtt egy kis "törzs"-ként. :D
19/F
Szerintem nincs a házassággal semmi baj, csak azzal, ha elhamarkodva döntesz. Egy életre választasz, úgyh jól meg kell gondolni, kivel kötöd össze az életed. Sok házasság azért megy tönkre, mert túl hirtelen összeházasodtak, és nem forrtak ki azok a hibák, amik később tönkre tették.
Én párom nem az a fajta, akinek mindegy kivel, csak nősülhessen, de nem is az, aki mereven elutasítja. És a házassággal, mint élménnyel sincs semmi baja.
Csak úgy gondolja mint én: kell elég idő együtt, hogy biztosan tudd, jó döntés. Szerintem csak nagyon keveseknél válik be/jön be az, hogy "már az első pillanatban tudtam, hogy hozzá fogok menni/el fogom venni."
Persze, ilyen képzelgések mindenkinél vannak, de csak keveseknek sikerül.
Szóval szerintem ha van elég idő, akkor bárkiből válhat jó feleség/férj.
(24/L)
21:05-ös vagyok
"élmény" helyett "intézmény", csak épp vmi hülye reklám ment a tévében :D
Szóval házassággal, mint intézménnyel nincs baja a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!