Kreatív anyukák! Elkezdtétek már a karácsonyi készülődést? Akár csak az anyagok beszerzésének erejéig?
gondolati szinten.... de energiát még nem tudtam beletenni :)
:/
En az anyagokat szedtem ossze hozza de meg nem alltunk neki kisfiammal az elkesziteshez. Ugy terveztuk, hogy apa egy fenkepes karacsonyi hazikot kap. Ehez megrendeltuk a hazikot meg a papirokat. A fenykepeket meg ki kell majd nyomtatnom. Mivel novemberben megy uzleti utra 5 napra akkor fogok nekiallni es elkesziteni. A kisfiammal majd feldiszitjuk. Az otletet innen "loptam" (bar az oldal nem magyar de a kepekrol jol latszik):
A ket nagyszulo mezeskalacs hazikot fog kapni:
Megrendeltem mar a szettet postan, szerintem a heten megerkezik de majd csak decemberben rakjuk ossze oket. A kisfiam disziti majd fel. A dobozban keszen jonnek a haziko oldalai meg a teto es en majd osszeillesztem amig a fiam a bolcsibe van es egy este o feldisziti kedvere persze segitseggel. Tavaly is csinaltunk ilyen hazikot de akkor csak sajat magunknak. Mivel bevallt igy iden elajandekozzuk oket. :) Karacsony utan megettuk es nagyon fincsi volt.
Igy kell elkepzelni a doboz tartalmat:
Ilyen a doboz:
Szinten keszitunk par karacsonyfat tavalyi kepeslapokbol amit erre a celra tettunk felre. A kisfiam majd ragaszt ra pici kristalyokat, csillagokat... Ezt ugy kell elkesziteni, hogy 1cm kulombseggel kell megrajzolni egy korzovel a koroket es kivagni a regi kepeslapokbol. Egyik oldalad be kell vagni olloval majd ossehajtani es leragasztani. Nem tudom, hogy a kepen mit hasznalnak de en tavaly sima rez drotot fuztem at a papirok kozott es vattapamacsot ragasztottam kozejuk, hogy ne csusszanak ossze. A tetejen ahol atfuztem a szallagot odaragasztottam egy gyongyszemet, amit rafuztem a drot vegere, hogy ne latszodjon. A talpa meg parafa dugo volt. :) Csinalunk parat es majd meglatjuk, hogy ki kap belolle:
En nagyon szeretek mar gyerek korom ota sajat keszitesu dolgokat csinalni karacsonyra. Persze nem csak ezek az ajandekok de koztuk vannak ilyenek is. A kisfiam 32 honapos.
Igen :-)
A mézeskalács az idén is fix program a gyerekekkel.
Ami új, hogy idén a gyerekek mini karácsonyfát készítenek a rokonságnak ajándékba: lefestenek tobozokat zöld akrilfestékkel, majd amikor megszáradtak, apró gyöngyöket, flittereket, zsinórokat ragsztgatnak rájuk.
Jaj, ne idegesíts már! :) Most eszembe juttattad az általam kevéssé kedvelt ünnepet...
Nem, nem kezdtem el.
Kedves 5. válaszoló!
Megkérdezhetem, hogy hol rendelted a mézeskalácsházikó csomagot? És mennyi az ára? Nagyon tetszik!
A kérdésre válaszolva: igen, már kezdem az anyagokat beszerezni (filclap,angyalkához anyag, dekorgumi, csilivili dolgok...)!!! Ja és éppen tegnap varrtam filcből 1 csillagot :) még lesz több is, meg fenyőket, harangot, szivecskét is akarok ;)
Még nem kezdtem el, de már lassan aktuális lenne.
A mézeskalács szett engem is érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!