Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kreatív anyukák! Elkezdtétek...

Kreatív anyukák! Elkezdtétek már a karácsonyi készülődést? Akár csak az anyagok beszerzésének erejéig?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

gondolati szinten.... de energiát még nem tudtam beletenni :)

:/

2012. okt. 8. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen.Túl vagyok az ötletelésen,tudom,ki mit kap,és elkezdtem vásárolni,hiszen meg is kell csinálni azokat az ajándékokat:)
2012. okt. 8. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
nov.1. után teljes gőzzel. Addig siratom a nyarat... :(
2012. okt. 8. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
dejo, ti mar ezen filoztok...nekem ritkan jut eszembe, mert minden gondolatom szuletendo gyermekem korul forog es a korul hogy karacsonyig meglegyen a lakasfelujitas-berendezes.(ennyi a karacsonyrol-hatarido) de azert a nagylanyomra is gondolni fogok:) szerintem decemberben vasarolunk, kozben a diszitgetesre folyamatosan gyujtok otleteket, ahogy a lakas is alakul...
2012. okt. 8. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

En az anyagokat szedtem ossze hozza de meg nem alltunk neki kisfiammal az elkesziteshez. Ugy terveztuk, hogy apa egy fenkepes karacsonyi hazikot kap. Ehez megrendeltuk a hazikot meg a papirokat. A fenykepeket meg ki kell majd nyomtatnom. Mivel novemberben megy uzleti utra 5 napra akkor fogok nekiallni es elkesziteni. A kisfiammal majd feldiszitjuk. Az otletet innen "loptam" (bar az oldal nem magyar de a kepekrol jol latszik):

[link]

A ket nagyszulo mezeskalacs hazikot fog kapni:

Megrendeltem mar a szettet postan, szerintem a heten megerkezik de majd csak decemberben rakjuk ossze oket. A kisfiam disziti majd fel. A dobozban keszen jonnek a haziko oldalai meg a teto es en majd osszeillesztem amig a fiam a bolcsibe van es egy este o feldisziti kedvere persze segitseggel. Tavaly is csinaltunk ilyen hazikot de akkor csak sajat magunknak. Mivel bevallt igy iden elajandekozzuk oket. :) Karacsony utan megettuk es nagyon fincsi volt.

Igy kell elkepzelni a doboz tartalmat:

[link]

Ilyen a doboz:

[link]

Szinten keszitunk par karacsonyfat tavalyi kepeslapokbol amit erre a celra tettunk felre. A kisfiam majd ragaszt ra pici kristalyokat, csillagokat... Ezt ugy kell elkesziteni, hogy 1cm kulombseggel kell megrajzolni egy korzovel a koroket es kivagni a regi kepeslapokbol. Egyik oldalad be kell vagni olloval majd ossehajtani es leragasztani. Nem tudom, hogy a kepen mit hasznalnak de en tavaly sima rez drotot fuztem at a papirok kozott es vattapamacsot ragasztottam kozejuk, hogy ne csusszanak ossze. A tetejen ahol atfuztem a szallagot odaragasztottam egy gyongyszemet, amit rafuztem a drot vegere, hogy ne latszodjon. A talpa meg parafa dugo volt. :) Csinalunk parat es majd meglatjuk, hogy ki kap belolle:

[link]

En nagyon szeretek mar gyerek korom ota sajat keszitesu dolgokat csinalni karacsonyra. Persze nem csak ezek az ajandekok de koztuk vannak ilyenek is. A kisfiam 32 honapos.

2012. okt. 8. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen :-)

A mézeskalács az idén is fix program a gyerekekkel.

Ami új, hogy idén a gyerekek mini karácsonyfát készítenek a rokonságnak ajándékba: lefestenek tobozokat zöld akrilfestékkel, majd amikor megszáradtak, apró gyöngyöket, flittereket, zsinórokat ragsztgatnak rájuk.

2012. okt. 8. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, ne idegesíts már! :) Most eszembe juttattad az általam kevéssé kedvelt ünnepet...

Nem, nem kezdtem el.

2012. okt. 9. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaja muszáj, nagy a család, és megegyeztünk, hogy kézzel készített apróságokat készítünk egymásnak, olcsóbb, és meghittebb, és ami kell, azt ugyis év közben mindenképpen megveszi az ember, nem vár karácsonyra vele. Kislányomnak rongybabát csinálok, és ruhákat varrok hozzá, lehessen öltöztetni.:) A többiek igazából a tesóim, férjem, szüleim, de ők mind felnőttek, nekik egyszerűbbet csinálok.:)
2012. okt. 15. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves 5. válaszoló!

Megkérdezhetem, hogy hol rendelted a mézeskalácsházikó csomagot? És mennyi az ára? Nagyon tetszik!

A kérdésre válaszolva: igen, már kezdem az anyagokat beszerezni (filclap,angyalkához anyag, dekorgumi, csilivili dolgok...)!!! Ja és éppen tegnap varrtam filcből 1 csillagot :) még lesz több is, meg fenyőket, harangot, szivecskét is akarok ;)

2012. okt. 15. 15:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Még nem kezdtem el, de már lassan aktuális lenne.

A mézeskalács szett engem is érdekelne!

2012. okt. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!