Anyukák mikor kezdtetek el őszülni? Elkezdtetek már?
30 vagyok és alul (egyelőre takarásban) több mint 10 ősz hajszálam van...:S
Egy két év és bezony mehetek festetni...A fodrászom is megmondta....:S Ez a terhességgel, szüléssel összefügghet vajon???
29 éves vagyok, nincs ősz hajszálam.
a barátnőm szintén annyi idős és festi a haját mert már nagyon látszik, hogy őszül :S
3 évesek a fiaink. nem tudom, szerintem inkább genetika lehet, apám 55 éves és fekete a haja, nagymamám 5-6 éve őszült meg, neki is dús, fekete haja volt, de hogy dédimamaként őszült így soha nem festette, büszke rá :D
27 évesen középvezető beosztásba kerültem, ami nagyon stresszes időszak volt. akkor kezdtem el őszülni. Most 36 vagyok, festetni kell sajnos, mert elég sok ősz hajszálam van. :-(
Ja, 29 és 33 évesen szültem, nem hinném, hogy összefüggésben van az őszülés a szüléssel, és a stressz számlájára írtam. Szüleim 65 és 66 évesek, apukám kb 10 éve őszül, de még nem teljesen ősz, anyukámnak szerintem kevesebb ősz hajszála van, mint nekem.
28 vagyok nekem tavaly kezdett nagyon sok ősz hajszálam lenni, kiderült tavasszal, hogy alulműkődik a pajzsmirigyem.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!