Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvet tanulók! Mennyi idő...

Nyelvet tanulók! Mennyi idő után kezdtetek el beszélni az adott nyelven miután elkezdtétek tanulni?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy az alapoktól és magán tanárhoz jártatok.

Mennyi idő után kezdtetek el beszélgetni a tanárral?

2011. aug. 26. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a szorgalom kérdése. Szerintem hamar el lehet kezdeni, bár vannak nehezebb nyelvek.
2011. aug. 26. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Angolt tanultam, és egyből, mert nagyon akartam. De nem gond, ha nem érzel rá késztetést már az elején, h meg is szólalj, van, aki komfortosabban érzi magát "megfigyelőként" az elején, és csak hosszabb idő után szólal meg, amikor már bír némi tudással... (ugyanúgy, mint a kisgyerek a saját anyanyelvén... Már rég megért egy csomó mindent, de a produktív időszakkal kivár)
2011. aug. 26. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgetni elég hamar elkezdhetsz, én 100 óra után az osztályban már a szintemhez passzoló prezentációt tartottam. Tudom, hogy ez nem magántanár, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy jó, jó beszélni, de milyen szinten? Az is idegennyelvű társalgás ha angolul az időjárásról cseverészel, meg az is, ha mondjuk a lineáris algebráról. Míg az első szituációhoz relatíve hamar abszolválható a szükséges nyelvismeret, a második már összetettebb, szaknyelv.
2011. aug. 27. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!