Akik most mennek középiskolába, ti mikor kezdtetek el nyáron tanulni a középiskolára? Már elkezdtetek rá?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 11:39
1/8 anonim válasza:
Miért kellene tanulni előre? Azt sem tudod, hogy mit fognak követelni, kérdezni. Mi alapján és mire készülnél?
Olyan ez, mintha amikor engem felvettek gyógyszerészetire, 12. utáni nyáron elkezdtem volna bemagolni a Gyógyszertechnológia című tankönyvet. Fogalmam sem lett volna róla, hogy mit olvasok, hasztalan próbáltam volna megjegyezni.
2/8 anonim válasza:
Soha nem tanultam nyáron, majd ha elkezdődött a suli és tudtam miből írunk dogát akkor kezdtem neki. nekem a nyár az szabadság volt és nem tanulás. Mellesleg jó tanuló voltam, ettől függetlenül.
3/8 anonim válasza:
Nem tanultam középiskolába, az első hónap úgyis összeszokás nincs is komoly dolgozat.
lécci zöld kéz
4/8 anonim válasza:
Ugyan én nem most megyek, de nem tanultam és senkit se ismerek aki készült volna.
5/8 anonim válasza:
Én most megyek, és mivel még nem tudom milyen tárgyaim lesznek, na meg ,nincs is még miből tanulni, ezért 26.-án tankönyv vásár után próbálok folyamatosan suli kezdésig tanulni belőlük.
6/8 anonim válasza:
Fölösleges előtte tanulni, ha már ott vagy úgyis adnak nyári hf-et a szemét dögök. Mint nekem 900 szót franciából, hogy ott rohadjanak meg...:@
7/8 anonim válasza:
Én sem látom értelmét. Elég lesz akkor, amikor elkezdődött, úgy sem leszel előrébb, ha előbb elkezded.
8/8 anonim válasza:
Nem szükséges előre tanulni, de ha szeretnél, mert kedved van, akkor szerintem az általános sulis anyagot nézd át. Az sosem árt, és úgyis arra kell építeni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!