Anyukák mikor kezdtetek el őszülni? Elkezdtetek már?
Sziasztok!
Én már 18 évesen kezdetem el őszülni! Azóta festem a hajam, 29 vagyok, nem mondom, hogy nagyon sok, de van jó pár ősz hajszálam. 2,5 éve vagyok anya, szóval ez inkább genetika, mert nekem mamám és anyum is korán őszült!
36 éves vagyok, 75%-ban ősz, sajnos festetnem kell. Akkor lettem szinte egyik napról a másikra, mikor a lányom megbetegedett, légzésleállása volt és újra kellett éleszteni. Többször is. 7 hónapos volt.
Rá pár hónapra meghalt a tengerimalackánk, majd még 2 hónapra rá a tacsi kutyuskám. Előbbi 5, utóbbi 16 éves volt.
Most 3,5 éves a kislány. Idén tavasszal kiderült apukámnak agydaganata van, műtötték, lassan leépül. Most ingázom munkahely-otthon-szülői ház között, szerintem pár év és totál ősz leszek...jelenleg minimum 70 évesnek érzem magam.
Én tudtommal nem még :) Mondjuk festem a hajam már kb. tíz éve, így nem igazán látom, de gondolom feltűnne azért. Tavasszal volt pár hónap, amikor egyáltalán nem festettem, akkor biztos láttam volna.
Amúgy én is 25 vagyok.
Mázlim van, ezt nem örököltem anyukámtól. Ő annyi volt, mint én most, amikor én megszülettem és akkor kezdett el látványosan őszülni, de már 20 évesen is volt pár ősz hajszála. De én úgy látom, inkább apukámra ütöttem ezen a téren, ő 54 éves, és még most is alig őszül.
25 és 26 évesen szültem, utána a fele hajam kihullott :-(
30 évesen kezdtem el őszülni, halántékon. Én festetem, melíroztatom azóta - 2 éve, de parázok, meddig marad haj a fejemen :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!