Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mikor kezdtetek el...

Anyukák mikor kezdtetek el őszülni? Elkezdtetek már?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok, és már van vagy 10 ősz hajszálam.
2012. szept. 22. 10:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30 körül kezdett lenni pár ősz hajszálam, először elég volt a színező, de most már festetem. Barna vagyok, barnára is festetem, így a fodrászon kívül szinte nem is tudja senki, hogy ez már nem az "igazi". Egyébként tényleg genetika, mert volt középiskolában egy osztálytársam, aki már 17 évesen őszült.
2012. szept. 22. 11:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én már 18 évesen kezdetem el őszülni! Azóta festem a hajam, 29 vagyok, nem mondom, hogy nagyon sok, de van jó pár ősz hajszálam. 2,5 éve vagyok anya, szóval ez inkább genetika, mert nekem mamám és anyum is korán őszült!

2012. szept. 22. 11:33
 13/20 anonim ***** válasza:
31 éves vagyok, második babámmal terhes. 16 éves korom óta festem a hajam, de még nem őszülök, csak így tetszik. Anyukám is ha jól emlékszem már 30-on jóval felül volt, mikor elkezdett őszülni.
2012. szept. 22. 12:45
 14/20 anonim ***** válasza:
24 évesen kezdtem őszülni-1 szál, 29 és 31 évesen szültem, de azóta sincs sok ősz hajszálam, ha nem festem sem feltűnő.
2012. szept. 22. 13:00
 15/20 anonim ***** válasza:
anyukám már 20 évesen úgy nézett ki mint a nagymamám. az egész haja tiszta ősz volt.
2012. szept. 22. 14:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem még a terhességem előtt kezdett el őszülni, kb 25 éves koromban.
2012. szept. 22. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

36 éves vagyok, 75%-ban ősz, sajnos festetnem kell. Akkor lettem szinte egyik napról a másikra, mikor a lányom megbetegedett, légzésleállása volt és újra kellett éleszteni. Többször is. 7 hónapos volt.

Rá pár hónapra meghalt a tengerimalackánk, majd még 2 hónapra rá a tacsi kutyuskám. Előbbi 5, utóbbi 16 éves volt.

Most 3,5 éves a kislány. Idén tavasszal kiderült apukámnak agydaganata van, műtötték, lassan leépül. Most ingázom munkahely-otthon-szülői ház között, szerintem pár év és totál ősz leszek...jelenleg minimum 70 évesnek érzem magam.

2012. szept. 22. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia! Pont ma vagyok 34 éves. Igazából mostanában fog kiderülni, hogy mennyire őszülök, mert 20 hete nem festettem hajat. De ha nagyon elkezdek őszülni, megint festeni fogom szülés után.
2012. szept. 22. 19:34
 19/20 ava87 ***** válasza:

Én tudtommal nem még :) Mondjuk festem a hajam már kb. tíz éve, így nem igazán látom, de gondolom feltűnne azért. Tavasszal volt pár hónap, amikor egyáltalán nem festettem, akkor biztos láttam volna.

Amúgy én is 25 vagyok.

Mázlim van, ezt nem örököltem anyukámtól. Ő annyi volt, mint én most, amikor én megszülettem és akkor kezdett el látványosan őszülni, de már 20 évesen is volt pár ősz hajszála. De én úgy látom, inkább apukámra ütöttem ezen a téren, ő 54 éves, és még most is alig őszül.

2012. szept. 23. 11:03
 20/20 anonim ***** válasza:

25 és 26 évesen szültem, utána a fele hajam kihullott :-(

30 évesen kezdtem el őszülni, halántékon. Én festetem, melíroztatom azóta - 2 éve, de parázok, meddig marad haj a fejemen :-(

2012. okt. 8. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!