Vannak fiatal anyák az oldalon? (de bárki írhat) Mesélnétek nekem pár dolgot?
Érdekelne azoknak a "története" akik fiatalon estek teherbe. Hány évesek voltatok? Akartátok a kicsit, vagy csak úgy becsúszott? Rokonok (szülők) hogy fogadták? Milyen nehézségek adódtak a korotokból kifolyólag? (gondolok itt az egészségi állapototokra, lelkiekre, mindenre)
20 éves vagyok, és már fél éve azon gondolkodom, hogy pár éven belül itt lenne az ideje a gyermekáldásnak. Ami aggaszt, az a jövő... Egyet tudok, nem szabad várni, hogy minden tökéletes legyen, sokan várnak arra, hogy megfelelő egzisztenciát teremtsenek, jólétben éljenek, a munka miatt is várnak a jövevényre... A mai világban a pénz meghatározó kelléke az életnek, de szerintem nem szabad várni. Ti hogy boldogultok a kicsivel (anyagilag, és érzelmileg)?
utolsó előtti, tudom :)
lehet, hogy rosszul közelitem meg a dolgokat, de először azt szeretném, ha megkeresném a babakelengyére valót, utána pedig félre tennék a többire, meg biztositást kötni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!