Miért viselkednek így a fiatal anyukák a nagyszülőkkel?
Szia!Nálunk például ez nem így van.Én 25 éves vagyok.A fiam 21 hónapos a mamák 50 és 57 évesek.
Én kifejezetten örülök ha ők is foglalkoznak a fiammal hiszen másként játszanak vele mint mi;a szülei.Ha jönnek vagy megyünk hozzájuk én mindig hagyom kibontakozni őket,ilyenkor tudok én is egy kicsit pihenni.
Ne haragudj, de nem értelek:
1. Azt mondod, hogy az okoz a gyereknek függőséget, hogy minden este 9kor lámpaoltás??? Ugye ezt rosszul értem?
2. Hiába élvezi a gyerek, hogy anyával vagy apával 9kor van mese vége, nagyival meg fél tízkor, de ne élvezze, mert a gyerek lekenyerezhető, és a maga kis világában egy utolsó szemét zsarnoknak fogja tartani az anyját, míg a nagyi lesz a kedvenc - holott semmi extrát nem tett, csak kielégítette az ő kontrolálatlan vágyait. Vagy ez jó lenne???
A nagyszülők meséjénél jobban el sem tudnék képzelni a gyerekeimnek! Megmozgatja a fantáziájukat,élvezik!
Ezeknek a fiatal anyukáknak a nevében nem nyilatkozhatok,szerintem csak irigyek,mert Ők nem tudnak,vagy nincs türelmük mesélni a gyereküknek,esetleg a nagyszülőkkel van/volt valamiféle konfliktusuk,amit nem tudnak lenyelni.
Üdv: 3 lányos,19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!