Fiatal apukák, segítség.4 hét múlva leszek apuka és rengeteg kérdésem van még. Apai ösztön segít majd? 23 éves apuka
Hát a gyereknevelést könyvből nem lehet megtanulni az tuti,nekem 2 lányom van nem volt könnyű eset egyik sem!
Aludni a szülés utáni pár hónapban nem fogsz az 100%, erre készülj fel.Ami a legfontosabb hogy ne félj a csecsemőtől,ne félj felvenni érezze biztonságban magát nálad.
Sok szerencsét!
37F
Ördög Beatrix fiatal apa lett. :)
Szerintem nincs olyan, hogy apai ösztön. Lassanként belejöttök mindenbe, gondoljátok arra, hogy elég sok ember felnőtt előtettek is. Csak annyit ajánlok, hogy sokat foglalkozz a picivel, etetés, fürdetés, büfiztetés... aztán belejössz! Hajrá :)
mi is 23 évesen lettünk szülők.
a férjem azt mondta mikor terhes lettem hogy ő nem tud majd mit kezdeni a kislányunkkal és hogy nem fogja meg ha majd megszületik.
errefel már a kórházban órákat aludt az ölében a leányzó.
sokszor be is pelenkázta, néha a kakit is de csak néha, meg is fürdette mikor tápszeres lett megetette :)
2 éves már a leányzó novemberben érkezik a kisöccse, remélem most is olyan segítőkész lesz mint anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!