Mit tegyek, hogy ez az érzés egy kicsit alább hagyjon? Csökkenjen?
ti még jó helyzetben vagytok
én albérletbe szültem a 3.-at
simán meg lehet oldani
és ha azt várod h minden meglegyen akkor kicsúszol belőle
az első kettő apjával pont ez volt a gond
jajaj várjunk még nincs meg minden a babának
közben meg nem mozdult semerre sem
5év után beuntam és terhes lettem érdekes módon lett kocsi lett ház lett minden 28 évesen szültem az elsőt rá 3 évre a másodikat
majd elváltam albérletbe mentem az új párommal és itt a 3ik gyerkőc a közös
de te döntesz
én 5 évig vártam h minden meglegyen
utólag?
nem kellet volna ennyit várnom vagy ott kellet volna hagynom vagy akkor szülni
Sztem ne várjatok.Az ország csak lejjebb csúszik,ennél jobb nem lesz,nem érdemes várni.Amugy sem biztos hogy hamar összejön.Mi 3 évet vártunk rá.
Jövőre nézd meg mi lesz a munkával stb,és majd meglátjátok.De nem érdemes jobb helyzetre várni.menjetek majd jövőre albiba és jöhet a picurka.
Vicces, hogy pont egyszerre emeltük ki a kérdésünket, mivel nekem is hasonló volt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én is szeretném elnyomni ezt az érzést, de nem sikerül.:S Szerintem ez most már addig lesz bennünk, amíg meg nem születik a várva várt babánk.:( Mi ha most kimegyünk svédbe, lehet meg sem várom az egy évet, mert ha mindkettőnknek lesz munkája, akkor már "biztonságban" leszünk, én meg nagyon félek, hogy nehezen fog összejönni.:S Kíváncsi vagyok, hogy a ti életetek hogy fog alakulni!:) Te mennyi idős vagy?
Brigi
22 éves vagyok, párom szintén. Már együtt élünk.
Egyébként tényleg furcsa, elolvastam a kérdésedet illetve a kommentjeidet is Brigi, és csak ámulok-bámulok. Nekünk is a B tervünk külföld, hogyha nem véglegesítenek, akkor mindenképpen ott próbálunk szerencsét. Viszont ezzel az érzéssel nem tudom mit lehet kezdeni.. :(
Engedj az ösztönötöknek, az csak még jobban sarkall majd a változtatásra...én 15 évig vártam, és semmi értelme nem volt...:-(
Most itt vagyunk 39évesen a világ csodájával, aki már 2 éves, és kislány, vállalnék még egyet(2,3,4-et:-))), de már késő...:-(
ne várj, ezzel semmi nem ér fel, és hidd el, ha ott van a baba, már mindent meg fogtok tenni, hogy megoldjátok a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!