Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El fog jönni az az érzés,...

El fog jönni az az érzés, hogy minden kétség nélkül babát szeretnék?

Figyelt kérdés

25 éves múltam, mindenki szerint ideje lenne, lassan 7 éve vagyok a párommal, 2 hét múlva meglesz a diplomám, ha minden igaz. Az anyagi körülményeink még nem túl jók (egyszobás albérlet). Ha nyaggatnak a babával mindig a lakást hozom fel ellenérvnek, de azt hiszem ennél többről van szó. Néha érzem, hogy jó lenne egy baba, de az esetek többségében inkább félek a felelősségtől és a változástól.

Eljön majd az az érzés, hogy biztosan tudom, hogy babát akarok, vagy a kételyek mindig megmaradnak?

2012. jún. 21. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam eljött, de hogy nálad is így lesz-e passz. Bár ha foglalkoztat a gondolat akkor valószínűleg :) Addig viszont ne hagyd magad.

Egyébként ez olyan, hogy egyik napról a másikra is feltámadhat. 25 évesen elképzelhetetlennek tartottam a gyereket, nem akartam még beszélni se róla, aztán 27 évesen szültem. Egyszer csak éreztem, hogy nagyon-nagyon szeretnék egy babát :) (szerencsére gyorsan össze is jött) azóta már megvan a tesó is :)

2012. jún. 21. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, én 30 éves voltam és 7 éve együtt a barátommal, lakás is volt, mégis mindig bulizni jártunk, utazgattunk, szóval nagyon halogattuk a gyerek kérdést, mert mindig jött valami újabb dolog. Aztán jött a meglepetés, terhes lettem, halálra rémültem, egy napig sírtam, hogy úristen, most mi lesz, pedig szerettünk volna gyereket, szó is volt róla, csak mindig halogattuk. A 9 hónap alatt rengeteget aggódtam, sokat olvastam, nem éreztem magam felkészültnek, most mégis én vagyok a világ legboldogabb anyukája, nagyon nehéz volt az elején, de azóta is el vagyok varázsolva. Sőt, mostmár hogy család lettünk, még nagyobb lett a szerelem, szerencsésnek mondhatom magam, mert mindig ilyen szép kis családról álmodtam, mint a miénk.

Nem biztos, hogy jönni fog az érzés, hogy babát szeretnél, mert mindig lesz egy kis aggodalom, van, aki a terhességtől fél, a betegségektől, a szüléstől, a fájdalmaktól, a felelősségtől, hogy jó anya lesz-e, hogy a házassága is rendben lesz-e, mert azért fel kell készülni több hónapos szexmentes időszakra is, ha úgy adódik, én például terhesség alatt tiszta idegbeteg voltam, mindenen sírtam, állítólag a hormonváltozás okozta ezt. Nem minden férfi viseli birkatürelemmel azért ezt sem.

2012. jún. 21. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam eljött! Abban a pillanatban hogy a mellkasomra tették az újszülött fiamat!és megpusziltama kis meleg fejét:)

A terhesség alatt bár vártam de nem voltam meggyőzödve arról hogyminden kétség nélkül anya akarok lenni!

2012. jún. 21. 22:07
 4/4 krisztivan ***** válasza:

Nálam ez a pillanat 2 éves kapcsolatban tört be.32 éves voltam:-))Elötte 14 évig éltem együtt egy másik pasival,akivel soha nem is akartunk gyereket:-))Én sem!!

Szóval nálam kellett hozzá a Férfi is:-))

2012. jún. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!