Van itt olyan anyuka vagy apuka, aki úgy érzi, hogy a gyerek érkezése rontott a házasságán?
Miben nyilvánul ez meg nálatok? Nálunk nagy szerelem volt, sok évre rá jött a baba. Mindketten nagyon örültünk, de miután megszültem minden megváltozott! Én mindig csak a picivel foglalkoztam, apa dolgozik ezerrel, hogy nagyjából mindent meg tudjunk adni a gyermekünknek. Meghitt pillanat sajnos nagyon ritkán van. Vacsora, mozi, kettesben együttlét sajnos nem megoldható, nincs segítségünk. Szex jó ha egy héten egyszer összejön. Nem azért mert én annyira vágyok rá, csak már őt sajnálom. Mit gondoltok mi lehet a baj? Talán ha többet lennénk együtt újra fellángolna valami? Régen annyira jó volt. Most olyan ez mint egy megszokás. Te vagy nekem én meg neked és kész. Egyébként nagyon jó apa, rossz szavam nincs rá, csak kettőnkel van valami, amit nem értek. Nem tudom mit kéne tennem. Több szex?
Kérlek titeket adjatok tanácsot...
Sok nő itt rontja el ahol Te, kedves kérdező4 És most nem kioktatás jön, hanem tanács!!
A baba legyen az első neked, de ne mindig!! Apa is érezze h nem 0-24ben csakis anya vagy. Sokan hormonokra, fejfájásra, gátsebre meg rengeteg dologra fogják h nem kívánják a szexet.... Pedig ennek egy egyetlenegy oka van: végkimerülés a gyerek miatt. Nem szabad! A férjed akkor is férfi maradt. Ha máshogy nem ,kényeztesd. Őneki nem a kakis pelenka, meg a büfizés a lényeg, hanem az anyaságot mellett NŐKÉNT is látni akar. Ő attól még ffi maradt, h babátok született!
megkérdezhetem mikor szültél?mert azt nem írtad.
egyébként akárki akármit mond,ez a legtöbb családban lezajlik,főleg az első gyerek után.csak valahol hamarabb kapnak észbe.
én ugyan úgy voltam mint te.a napjaim egyformán zajlottak,a férjem rengeteget dolgozott,és amikor megjött mindketten hullafáradtan zuhantunk az ágyban.
Viszont jó hír,hogy amikor a kislányom kicsit nagyobb lett,több időnk lett egymásra,és újra egymásra találtunk.
Viszont tényleg, a legjobb az lenne,ha meg tudnátok beszélni az érzéseiteket,és valahogy időt szakítani egymásra..! a lényeg,hogy: van remény!!
Húú, miért is lettem lepontozva? Ok, akkor hívjátok csak a férjeteket apucinak, aztán várd el, hogy forrón csókoljon, meg a nőt lássa benned. Nekem 1 párismerősöm van csak akik szivem-nek, és hasonlónak hívják egymást még 2gyerek után is, 18év házasság után olyanok mint egy friss szerelmes pár. Mindenki más apázik, anyázik, na az ő szemükben semmi tüzet nem látok, csak a megfáradt párt, akik ugyan szeretik egymást, de puszit/csókot max.1héten 2-3x váltanak.
De sok sikert az ágybabújáshoz apával. Pfff...így adjon tanácsot az ember, dehát ebben a kategóriában úgy látszik már csak megfáradt anyucik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!