Fiatal feleség, idős férj, és egy kisbaba? Tapasztalatok érdekelnének!
Én egy olyant ismerek ahol 35 volt a nő, és a férfi 55 volt mikor összeházasodtak. Van közös gyerekük. A nő kidobta a szenilis férjét, és szinte hajléktalanként él a volt férj, míg a nő a férfi lakásában az új batárjával.
Bár ez elég rossz példa, és szerintem a nő soha nem szerette a férfit.
Szia
A húgom 22 éves a párja 54,van egy tündéri 1 éves lánykájuk. Szeretik egymást nem számított nekik a korkülönbség. Mindenki bántotta a húgomat(én is) hogy 16 évesen összejött egy 48 éves férfival aki az apja lehetne. A szüleim megtiltották a húgomnak hogy találkozzanak, 18 évesen elköltözött otthonról egy évvel később a szüleinknek is bemutatta a párját, először nem találták szimpatikusnak azt hitték/hittük hogy kihasználja a húgomat, végül is kiderült róla hogy rendes férfi és szereti az én hugicámat. Ezzel csak azt akartam írni hogy mennyi akadályt legyőztek és végig kitartottak egymás mellett. Szóval ha szeretitek egymást és biztosak vagytok magatokban akkor hajrá. Drukkolok:)
Egy barátnőm 27 éves, 25 évesen született meg a férjétől a kisbabája, a férje nem tudom, mennyi pontosan, de 50 körül. Van egy lánya az előző házasságából, aki 2 évvel fiatalabb a barátnőmnél.
Boldogok, senki és semmi nem állhat közéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!