Mi az hogy "pocaklakó", anyukák? Nem értelmetlen kicsit a kifejezés?
SoSose voltam bioszból jó tanuló de úgy rémlik a kisbaba a méhben van nem pedig az ember "pocakjában..."
A pocak szót pedig inkább használják a gyomrukra az emberek mint a méhükre...
Nem értelmetlen kicsit a kifejezés?
Kívülről nézve a terhes anya "pocakja" növekszik, ezért ez az aranyos kifejezés.
Nem is értem, mit kell ezen kukacoskodni.
nem értelmetlen, hanem gügyögős, olyan mint a szopcsizás meg a babóca
remélem, ha egyszer terhes leszek, nem hülyülök úgy el, hogy használni kezdjem őket
Én nem voltam még terhes, amikor megtetszett. Nem gondoltam bele hogy "biológiailag" mit jelent, ahogy abba sem hogy miért tetszik.
De a babóca meg a szopcsi... na ezek nem tetszenek, sosem használom őket. De nem is zavar, ha más használja.
Nem vagyunk egyformák :-)
Első vagyok.
Én sem tartozom a "cukcsumukcsi" kategóriába, gyűlölöm az effajta megnyilvánulásokat. Mégsem ítélem el, ha valaki "Babócá"-nak szólítja a gyermekét. Miért ne? Egy gyereknek szeretetre van szüksége, és egy bensőségesebb, aranyosabb névvel és hozzáállással szerintem sokkal pozitívabban befolyásolhatja egy anya a gyereke fejlődését, mintha mindig pl. "Kovács Erzsébet"-nek szólítaná.
De embere válogatja, ki hogyan látja ezt. Csak nem értem, mire jó a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!