"Pocaklakó, pocakcsajszi, kispasi, szopi" Van még, aki utálja ezeket a kifejezéseket?
Figyelt kérdés
Nekem is van 2 gyerek, 1 kislány és 1 kisfiú, és mégis irtózom az efféle cukiságoktól. Nem akarok provokálni senkit, csak arra vagyok kíváncsi, én vagyok-e különc ?2012. máj. 15. 14:19
1/32 anonim válasza:
na ezektől nekem is fel áll a szőr a hátamon pedig nekem is van 2 gyerekem!! Soha nem tudnák így beszélni...
2/32 anonim válasza:
Engem a "babás vagyok", szopcsi, és tejci kifejezések zavarnak:)
Nem vagy egyedül...
3/32 anonim válasza:
Én sem szoktam ilyeneket mondani, bár a hátamon azért nem áll fel a szőr tőle. Engem nem különösebben zavar, ha valaki ilyeneket mond.
De egyébként minden héten felteszi valaki ugyanezt a kérdést itt...
4/32 anonim válasza:
Én sem használom(se ezeket,se az ehhez hasonlatos kifejezéseket),de valahogy átsiklok felette...holott a 3. gyerekemet várom.
5/32 anonim válasza:
Nekem a pocaklakó kifejezetten tetszik,nagyon kedves kifejezés,azon kívül a "kispasi","kiscsajszival" sincs bajom,de azt sem értem a "szopival" mi a problémád,jobban hangzana a "szopás" kifejezés? mekkora problémáid vannak kedves kérdező...
6/32 anonim válasza:
az első 3 tól kivagyok én is ez a pocakcsajszi pl. totál gáz... a szopit a szoptatás vagy szopás rövidítéseként nem tartom olyan furcsának hiszen az időspóroló rövidítés. De a pocaklakó pocakcsajszi (wááááá) az már idegesítő cukiskodás.
7/32 anonim válasza:
Engem a "csajosom" irritál. :D Meg amikor konkrétan az össze igét többesszámban használja.(Pl.: cicizünk, megfáztunk, fáj a fogunk) :D
8/32 A kérdező kommentje:
Egyébként épp volt szabad fél órám, és egy fórumot olvasva gondolkoztam el mindössze az anyukák szóhasználatán.
De akinek ez már indok a rosszindulatú beszólásra, hát örülök, hogy segíthettem :)
2012. máj. 15. 14:40
9/32 anonim válasza:
14:32 es vagyok látom újra dedóban vagyunk,hogy lepontoztatok,mert eltér a véleményünk,engem meg azok az anyukák irritálnak akik mások életén csámcsognak,rosszindulatúak,ítélkeznek.....
10/32 anonim válasza:
A pocaklakót én is használtam, de mondjuk így belegondolva csak a férjemmel, a munkahelyemen mondjuk nem.
A többit nem használtam, de nem is zavar ha valaki más használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!