"Pocaklakó, pocakcsajszi, kispasi, szopi" Van még, aki utálja ezeket a kifejezéseket?
:D a pipicicin komolyan mondom, gondolkodnom kellett, hogy mit is akar jelenteni... ha lett volna fal a közelben, bele is verem a fejem, jajj.
Egyébként köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
Helló!
Én a "babás vagyok" kifejezéstől tudnék a falra mászni..
Miért nem mondja vagy írja, hogy "terhes vagyok", "várandós vagyok", "babát várok"..
Na mindegy engem ez a "babás vagyok" akaszt ki a legjobban, tegnap előtt olvastam itt először, de elég hülyén hangzik szerintem is.. Ez nem egy betegség, hogy azt mondja bárki is: "náthás vagyok, lázas vagyok", stb.
Szóval egyet értek Veled kedves Kérdező, aki meg nem, az ne vegye kötözködésnek, hogy megkérdezted :-)
25. Ha már ezt hajtod... áruld már el nekem, hogy ezt te miért tartod "problémázásnak"?
Mert nekem speciel kikapcsolódás, hogy ha épp le tudok ülni 5 percre, akkor elolvashatom, hogy mások mit gondolnak vmiről, ami engem foglalkoztat. Legalább addig sem a problémáimmal foglalkozom. Mi kivetnivalót látsz ebben, tényleg nem értelek.
Pipi cici :-)
Ezt így még nem hallottam, viszont eszembe jutott valami. Úgy látszik minden rétegnek megvan a maga furcsa szóhasználata. Motoros találkozón pl. a következő volt írva a roston sült pipi cicihez: CSIRKECSÖCS. Szerintem ez is, az is vicces.
Pocaklakó,tejci,szopcsi,babás,többesszámozás:).Olyat is hallottam,mikor" kis vakondom"-nak hívta valaki a gyerekét. A vakond cuki állat,de egy gyereket mégsem hozzá hasonlítanék. Mondjuk nyuszika,vagy kiscicám esetleg. De ami nem idegesített,hanem felháborított,amikor kisfiú képe alá volt írva,hogy " kis tökösöm".Undorító!
Nem biztos,hogy ide tartozik,de azt sem szeretem,amikor pucéran fotóznak egy babát. Tudom,hogy hozzá tartozik és nem a szexualitást nézi az ember ilyenkor,a szülőknek ez természetes,de nem vagyok kíváncsi a kisfiúk óriási csomagjára és a kislányok husi kis akármijére. Mondom,a szülőnek ez természetes és én sem "undorodnék" a saját gyerekemtől,de nem tenném közszemlére:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!