Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Pocaklakó, pocakcsajszi,...

"Pocaklakó, pocakcsajszi, kispasi, szopi" Van még, aki utálja ezeket a kifejezéseket?

Figyelt kérdés
Nekem is van 2 gyerek, 1 kislány és 1 kisfiú, és mégis irtózom az efféle cukiságoktól. Nem akarok provokálni senkit, csak arra vagyok kíváncsi, én vagyok-e különc ?
2012. máj. 15. 14:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A pipi cici rohadt durva !

:D

2012. máj. 15. 22:35
 22/32 A kérdező kommentje:

:D a pipicicin komolyan mondom, gondolkodnom kellett, hogy mit is akar jelenteni... ha lett volna fal a közelben, bele is verem a fejem, jajj.

Egyébként köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!

2012. máj. 15. 22:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Én a "babás vagyok" kifejezéstől tudnék a falra mászni..

Miért nem mondja vagy írja, hogy "terhes vagyok", "várandós vagyok", "babát várok"..

Na mindegy engem ez a "babás vagyok" akaszt ki a legjobban, tegnap előtt olvastam itt először, de elég hülyén hangzik szerintem is.. Ez nem egy betegség, hogy azt mondja bárki is: "náthás vagyok, lázas vagyok", stb.

Szóval egyet értek Veled kedves Kérdező, aki meg nem, az ne vegye kötözködésnek, hogy megkérdezted :-)

2012. máj. 15. 23:59
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
én a "pocakcsajszi" megnevezéstől tudom kb. tépni a hajam..ennél irritálóbbat nem sűrűn hallottam eddig.. :S
2012. máj. 16. 02:23
 25/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg semmi gond a válaszommal,számomra hihetetlen milyen dolgokon tudnak itt problémázni emberek,amúgy nem erre í kérdésre írtam a rosszindulatúságot csak nagy általánosságban,gondoltam leírom engem mi zavar,ha már a kérdező leírta
2012. máj. 16. 08:56
 26/32 A kérdező kommentje:

25. Ha már ezt hajtod... áruld már el nekem, hogy ezt te miért tartod "problémázásnak"?

Mert nekem speciel kikapcsolódás, hogy ha épp le tudok ülni 5 percre, akkor elolvashatom, hogy mások mit gondolnak vmiről, ami engem foglalkoztat. Legalább addig sem a problémáimmal foglalkozom. Mi kivetnivalót látsz ebben, tényleg nem értelek.

2012. máj. 16. 09:00
 27/32 Sókristály ***** válasza:
100%

Pipi cici :-)

Ezt így még nem hallottam, viszont eszembe jutott valami. Úgy látszik minden rétegnek megvan a maga furcsa szóhasználata. Motoros találkozón pl. a következő volt írva a roston sült pipi cicihez: CSIRKECSÖCS. Szerintem ez is, az is vicces.

2012. máj. 16. 15:50
 28/32 anonim ***** válasza:
A pocaklakó, pocakcsajszi, pocakbabi, tápi, szopcsi, babóca nagyon idegesít engem is.
2012. máj. 16. 21:46
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Pocaklakó,tejci,szopcsi,babás,többesszámozás:).Olyat is hallottam,mikor" kis vakondom"-nak hívta valaki a gyerekét. A vakond cuki állat,de egy gyereket mégsem hozzá hasonlítanék. Mondjuk nyuszika,vagy kiscicám esetleg. De ami nem idegesített,hanem felháborított,amikor kisfiú képe alá volt írva,hogy " kis tökösöm".Undorító!

Nem biztos,hogy ide tartozik,de azt sem szeretem,amikor pucéran fotóznak egy babát. Tudom,hogy hozzá tartozik és nem a szexualitást nézi az ember ilyenkor,a szülőknek ez természetes,de nem vagyok kíváncsi a kisfiúk óriási csomagjára és a kislányok husi kis akármijére. Mondom,a szülőnek ez természetes és én sem "undorodnék" a saját gyerekemtől,de nem tenném közszemlére:).

2013. okt. 2. 09:11
 30/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:).A csiripörit hallottátok már? :D
2013. okt. 2. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!