Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyukák...

Mit gondoltok az olyan anyukákról, akiknek tetoválása van?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok anyuka, de vannak tetoválásaim és terveim szerint lesznek majd gyerekeim, nagyon szeretem őket. A kérdésem az, hogy van-e előítéletetek az ilyen anyukákkal szemben? Mert így fiatalként nem igazán érzem, hogy kinéznének a tetoválásaim miatt, most már egyáltalán nem az van, mint régen, hogy akinek tetoválása van az biztos börtönből szabadult. De az utóbbi napokban elkezdtem gondolkodni rajta, hogy nem néznek-e majd ki a gyerekeim ovijában, vagy játszótéren, vagy igazából akárhol.

2012. okt. 14. 12:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Bocsi 20-as vagyok. Elfelejtettem odaírni, hogy kislányom osztálytársának az anyukája.
2021. febr. 28. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!