Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minek szül, aki nem tud...

Minek szül, aki nem tud főzni? - egyetértesz?

Figyelt kérdés

Ezt mondta ma nekem egy anyuka a játszótéren.

Én sem igazán tudok főzni. Anyukámnak mindig láb alatt voltunk ezért nem tanított, miután elköltöztem csak gyorskajákat meg rakott dolgokat főztem.

Ettől még nem gondolom, hogy rossz anya lennék.

Nem megerősítést várok, szóval aki egyetért az anyukával, nyugodtan írja le :-)

2012. okt. 4. 14:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Tudnék főzni, de nem szretek. Így ritkán főzök.
2012. okt. 4. 18:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Azért manapság már lehet ám rendelni is normális ételt. Igaz, drágább, de van, aki megteheti, hát miért ne!

Ez már megint olyan,hogy fú de förtelmes anya, aki csak üveges kaját ad a gyerekének. Anno a barátnőm is azt adott és egy tökéletesen egészséges 5 éves gyerek van, aki nem válogat, mindent megeszik!

Én főzök, de ritkán. Hogy miért? Mert sajnos a babám mellett itthonról is kell néha dolgozom és emelett egy 120 nm-es házat kell rendben tartanom. Nincs mindennap időm odaállni a tűzhely mellé. A gyerek is felesben kap. Van,hogy én kotyvasztok, de bizony sokszor kap üvegeset is. A férjemmel sokszor elmegyünk kajálni!

Meg tudok szinte mindent főzni, de nincs időm. Hétvégén,ha meg együtt vagyunk, a férjem szokta kérni,hogy ne a lábas mellett töltsem az időt, hanem velük!

2012. okt. 4. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:
nem ,én is tudok fözni de a 3 gyerekem közül csak a kicsi eszi meg bármit teszek elé ,középsö nagyon válogat ,nagy meg csak kicsit,egyedül ha sütit sütök azt mindenki értékeli.
2012. okt. 4. 19:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet semmiképp. Egyrészt azért, mert ha akarja, menetközben is megtanulhat főzni, de ha nem akar, attól még imádhatja a gyermekét és minden más területen maximálisan elláthatja.
2012. okt. 4. 20:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Ez egy marhaság. Mondjuk nekem eléggé elképzelhetetlen, ha valaki sosem főz, de egyrészt te azért azt írod, hogy szoktál, másrészt nekem azzal sincs semmi bajom, ha valaki egyáltalán nem főz, csak én megőrülnék, ha mindig rendelnem kéne, vagy elmennem valahova enni, vagy készkaját tudnék csak enni. De ez ízlés meg szokás kérdése, nem másé.

De még ha ez is valakinek a véleménye, nem tudok rájönni, mi oka lehet rá, hogy ilyen durva szavakkal megbántson valakit.

2012. okt. 4. 21:44
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem olvastam végig a hsz-okat, úgyhogy bocs, ha ismétlés lesz.

Ilyen kijelentéseket általában azok az anyukák tesznek, akik mindig 3 fogásos vacsorával várják haza a férjüket, maguk sütnek valami csodatortát a gyerek szülinapjára, hatalmas vendégségeket rendeznek, hogy mindenki elájuljon a főzőtudományuktól, de közben hagyják a gyereket hányásig üvölteni a kiságyban, merthogy ők épp főznek, nem érnek rá a gyerekkel foglalkozni, és különben is ha a gyerek nem éhes, tiszta a pelenkája és nem beteg akkor csak legyen el szépen egymagában a kiságyban.

Szóval én az ilyeneket inkább csak sajnálom, mert torz az értékrendjük. Szerintem a főzés a sokadik dolog a sorban, ami jó anyává teszi az embert.

Én pl nem tudok és nem is szeretek főzni, a férjemnek viszont ez a hobbija, tehát nálunk ő főz. Engem is sokan megszólnak miatta, sajnálják a férjemet, sőt, azt is megkaptam már, hogy majd egyszer jól elhagy a férjem valami konyhatündérért. Ezen csak röhögni tudunk.

2012. okt. 4. 22:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lenne egy kérdésem. Most volt időm visszaolvasni, és úgy látom, hogy mindenki azon a véleményen van, amin én, szeretném megkérdezni, hogy akkor miért lettem lepontozva? Nem zavar tényleg, nem érdekel a pontozás, csak tudni szeretném, hogy mi nem tetszett a hozzászólásomban.
2012. okt. 5. 00:38
 28/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, erre az életben nem fogsz választ kapni, a lepontozóknak nem szokásuk indokolni, szerintem agyilag nem is képesek ilyesmire.
2012. okt. 5. 07:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Komolyan azért lettem lepontozva mert szeretek főzni? szánalmasak vagytok,arról nem is beszélve,hogy egyetértettem szinte az összes válaszolóval abban,hogy nem ettől függ ki a jó anya,sajnos manapság az anyukák 50%a agyament idióta és úgy viselkedik,mint valami "szupermen",szerinte mindent tud és mindent jól csinál,na az ilyenek pontozzák le a többi értelmes választ
2012. okt. 5. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!