Tápszerből lehet főzni otthon pudingot?
nem gondoltam, hogy pudingporból szeretnéd. nem szerencsés, hiszen mesterséges színezék, aroma van benne.
de ha te magad csinálod kukoricakeményítőből, vagy lisztből kakaóval az már sokkal jobb.
én leggyakrabban így csinálom a pudingot, kukoricakeményítő nem feltétlenül van otthon.
de csináltam már úgy is, hogy rizst daráltam le kávéörlőben és abból "rizspudingot", az a lényeg, hogy valamilyen sűrítőanyaggal össze kell főzni.
3 hónaposnak még nem adnék, én 5 és fél hónaposan kezdtem hozzátáplálni a babám. viszont később, ha a lisztes verziót választod, jó lehet glutén bevezetésre.
tápszert nem lehet főzni :(
mondjuk múltkor írta itt egy anyuka, hogy a hipp folyékony tápszerét felfőzte és nem lett büdös :D
na de nem kísérleteznék a babámmal. puding később adható, mondjuk van babapuding 6 hónapos kortól :)
én tejbegrízt, tejberizst csináltam vízből és mikor kihűlt felöntöttem tápival, gyümölccsel kevertem, szerette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!