Mivel töltitek a napokat, akinek a gyereke már nincs otthon napközben?
Hú, bárcsak lenne ilyen nekem is, de lányom később megy bölcsibe, mint ahogy nekem el kell kezdenem a munkát. :(
Én neteznék, hobbimmal foglalkoznék (festés), tanulnék bármit (leginkább nyelvet), felkeresném a barátaimat, sportolnék. Tuti nem unatkoznék. De ha igen, lehet még jól is esne. :)
Én átválogatnám a ruhákat, átpakolnám a szekrényeket, talán vennék újakat.
Aztán sportolnék és olvasnék.
Az én fiam 8-12-ig van bölcsiben.
Elviszem reggel, hazafele bevásárolok, elintézem az elintéznivalót (posta, bank, ilyesmi).
Utána hazamegyek főzök és a házimunkával foglalkozom.
A fiam ételallergiás, én viszem neki a kaját, így ami frissen jó, azt elkészítem. (A többit, ha itt vannak a mamák hétvégén, és lefagyasztom.)És hipp-hopp, már fél12 van, mehetek a gyerekért!
Délután csak vele foglalkozom, csavargunk, játszunk, együtt csinálunk vacsorát ilyesmi.
4 éve alakítottunk egy egyesületet, hetente 2x1 órát a titkári teendőket végzem el.
Ezen kívül sajtófigyelő vagyok a helyi könyvtárban, általában ezt is délelőtt csinálom.
Egyébként már feltalálom magam, az első két hétben csak tengtem-lengtem, annyira furcsa volt, hogy ő bölcsis, én meg itthon vagyok.
Ja, és hab a tortán, hogy most derült, ki, valószínűleg nem vesznek vissza dolgozni, hiába telik le a GyES-em, pontosabban visszavesznek, de utána vagy engem küldenek el vagy a férjemet, mert azonos munkahelyen, azonos munkakörben dolgozunk. Úgyhogy ráértünk volna csak oviba beadni novemberben, de nem bántam meg, mert nagyon szereti a bölcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!