Minek szül, aki nem tud főzni? - egyetértesz?
Ezt mondta ma nekem egy anyuka a játszótéren.
Én sem igazán tudok főzni. Anyukámnak mindig láb alatt voltunk ezért nem tanított, miután elköltöztem csak gyorskajákat meg rakott dolgokat főztem.
Ettől még nem gondolom, hogy rossz anya lennék.
Nem megerősítést várok, szóval aki egyetért az anyukával, nyugodtan írja le :-)
Hát ez mekkora hülyeség már bocsánat. Ugyan miért függne ettől a jó anyaság...Én pl. sok dolgot meg tudok főzni de nem szeretek főzni, nekem ez nem kikapcsolódás meg hobbi (tudom valakinek az!). Ha tehetném szívesen másra bíznám.
Pedig anyukám egy konyhatündér volt, tanítgatott is szegény de mindhiába nem érdekelt a dolog.
Ebből is látszik hogy ez nem CSAK ettől függ. Barátnőm anyukája egy kanalat nem vett a kezébe, barátnőm mégis imád kísérletezgetni szépen minden trükköt megtanult és felváltva főzögetnek a férjével.
Ettől szerintem senki se lesz jó vagy rossz anya.
Ez megint egy bölcs beszólás, amivel rúgni lehet a másikba. Manapság ettől érzik egyesek jól magukat, sajnos!
Ne vedd magadra!
Amióta itthon vagyok, azóta tanulok. Főleg főzelékeket ugye :-)
Szóval próbálom behozni a lemaradásomat.
Én se tudok főzni, a gyerek meg mégis él.
Ha éhes, akkor biza enni fog. És mit fog megenni?! Persze, hogy azt, amit elé rakok.
Ennyit erről!
Ajánlom figyelmedbe a Magyar lányok hozománya c. szakácskönyvet.
Minek oszt észt az, akinek amúgy sincs miből?!
Én szeretek főzni, sütni, tudok is, számomra tényleg hobbi. Ettől még nem érzem magam több, jobb anyának, mint más anyuka, aki nem konyhatündér.
Ennyi erővel ezt sok mindenre le lehetne bontani, varrásra, horgolásra, kertészkedésre, autóvezetésre, tűsarkúban futásra...
Hát igen szv. ez már régóta nem arról szól hogy ha nem tudod megsütni a mamutot akkor éhen halsz.
aki próbálkozik dícséretes amúgyse hal éhen senki annyi alternatíva van rengeteg szinte félkész étel és rendelni is lehet már millió helyről lehet olcsóbban is jön ki aki így jár el mint aki veszi és főzi. szv . lehet teóriákat gyártani a szaranyaságról de nem ezen múlik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!